torsdag den 22. maj 2014

Ih, "min" garnbutik er nu flink :-)For ca. to måneder siden var jeg hos Martha, en lille garnforretning i Kolding, hvor jeg med jævne mellemrum kigger forbi og køber garn og andre lækre nørklesager med hjem.
De  har en fantastisk service og kan altid rådgive om garntyper, hjælpe med opskriften osv. Ja, under vinter-OL fik vi også talt om huerne på sportsudøverne.

Jeg ville gerne have fat i noget pink Zpagetti-garn, så jeg blev skrevet op til det, hvis de var heldige at kunne skaffe noget. Derfor ringede de i sidste uge - endda to gange - og fortalte, at de havde fået noget hjem, men at de ikke ville betegne det som pink, og at det nok ikke var helt pink nok til mig.
Det var heller ikke pink, men i stedet lyserødt. Jeg måtte dog købe det med hjem alligevel, for jeg kunne ikke stå for de to flotte lyserøde ruller.

Zpagetti-lageret er nu vokset til seks ruller, bestående af to brune, to lyserøde, et turkis og et neongult, så jeg tror, at jeg har nok til et projekt af de lidt større.


6 kommentarer:

 1. Totalt lækre farver. er spændt på at høre mere om projektet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes faktisk også, at de fire farver går godt sammen.

   Slet
 2. Kan godt forstå hvis det kribler i fingrene, når det er skønt garn du ligger inde med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i dag tænkt over, om jeg nu også havde den rigtige størrelse hæklenål, og det er jeg ret sikker på, at jeg har, sååå.... ;-)
   Det er kun en opskrift, der mangler :-)

   Slet
 3. Jeg ser spændt på, hvad du finder på! Farverne passer supergodt sammen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - jeg tror, at det ender med en tæppe, men jeg skal lige havde fundet det helt rigtige udtryk.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.