lørdag den 17. maj 2014

At glæde med en hæklet kantMin søde svigermor har for et lille stykke tid siden (også) genoptaget strikningen, og således har  hun lagt ud med at strikke et lille gæstehåndklæde i hvidt bomuldsgarn.

I går spurgte jeg til, hvordan det gik med strikningen, og hun måtte gå til bekendelse, at det stadig lå i skabet, og at hun faktisk kun manglede den sidste finish :-)


Det kunne vi jo ikke ha', så da jeg i forvejen  havde forskellige hæklenåle med, fik jeg lov at gøre det sidste færdigt for hende, og det var som om, at det var en lettelse for hende lige at få det sidste lavet, så det søde håndklæde kunne komme i brug.

En fastmaskekant om hele håndklædet og en hank til ophæng tog mig ikke lang til at lave for hende, og samtidig blev jeg glad for at kunne hjælpe hende med det sidste.

______________________________________________________________________


Du kan stadig nå at deltage i min give-away, som jeg trækker vinderne til i morgen.

Klik HER for at deltage.


4 kommentarer:

 1. Årh det var en fin gæstus! Det var jeg også blevet mægtig glad for, hvis det var mig og jeg kender alt til at have ufærdige projekter liggende fordi de bare lige mangler det sidste... Rigtig sødt af dig :D

  SvarSlet
 2. Så fint du lige kunne hjælpe hende færdig. Så har hun nok mere mod på at gå i gang med en ny ting, når den første blev færdig :)

  SvarSlet
 3. Igen! Er du bare god til at hjælpe. Det er jo gået hen og blevet en hel vane for dig! ;)
  Det er så skønt at få lavet tingene færdige og endnu bedre, når man bliver hjulpet videre af andre.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Det er så sødt at dig at hjælpe hende færdig. Det er blevet et rigtig fint håndklæde, som jeg er sikker på, hun får rigtig meget glæde af. Det passer i hvert fald perfekt ind i hjemmet. Der er nu ikke noget som hjemmestrikkede eller hjemmehæklede håndklæder og klude. Det er bare lige en tand mere lækkert og eksklusivt!

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.