lørdag den 10. maj 2014

Mens vi venter...


Her ser vi (selvfølgelig) Eurovision Song Contest, og traditionen tro ser vi det sammen med min søster og svoger.
Forberedelser til aftens middag har været i gang siden i formiddags, bordet er dækket, dagens gåtur på fire kilometer med hunden er tilbagelagt, og resten af tiden har den stået på strik og afslapning.

Som altid glæder jeg mig til finalen i årets internationale sangfestival, der for mig er som en god fodboldkamp. Jeg elsker, at så mange nationer er samlet og har en fest, hvor det fælles sprog er musikken. Det er beundringsværdigt, at  ESC har kunnet eksistere i så mange år og har formået at følge med tiden.
De to semifinaler er også blevet fulgt tæt her, og derfor er min top 3 i skrivende stund (man kan aldrig vide, hvordan sangen fremføres om nogle timer):

1. Malta (den ramte mig første gang, jeg hørte den)
2. Østrig (uh, han synger godt, og det er en god sang!)
3. Holland og Sverige (jeg kan ikke rigtig vælge mellem de to)

Den danske sang?
Den har desværre ikke nået at vinde indpas hos mig, , men det er jo også ligegyldigt, for jeg kan alligevel ikke stemme på den, men det kan resten af Europa. Basim er en god intertainer med masser af energi og charme, så mon ikke det danske bidrag nok skal få point fra de europæiske seere og ikke mindst juryen? Det håber jeg i hvert fald, og jeg under ham det. Jeg ved, at selvom sangen ikke er min smag, vil jeg sidde yderst på sofaen og krydse fingre for, at han klarer det rigtigt godt samt juble, når den unge mand får (forhåbentlig) masser af point.

2 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt at gøre en festlig dag ud af det!
  Det siger ikke mig så meget, men ungerne vil prøve at holde sig vågne til det. Og så kn holde dem ved selskab med noget håndarbejde i hænderne:-)
  Må den rigtige vinde......................

  SvarSlet
  Svar
  1. Det endte også med at blive rigtigt hyggeligt med mormor, der hoppede med :-)
   Vinderen er jeg helt tilfreds med. Ingen tvivl om, at det var en god sang og sanger(-inde) - skæg eller ej.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.