torsdag den 1. maj 2014

Der lægges ud med en stjerneI dag har modtageren af den første af mine pakker i pennevenneposten postet et billede af indholdet, så nu kan jeg også vise det frem.

Lige præcis denne pakke tog det mig lang tid at finde frem til det helt rigtige udtryk.
Jeg researchede mig frem til at nøgleordene: kraftige farver især pink, et par ultra fede sko med en stribet hæl, New York, og deraf det amerikanske flag.

Jeg kørte meget rundt i at ville lave noget med de amerikanske farver, rød, blå og hvid, og jeg fik også hæklet en coaster, men jeg var bestemt ikke tilfreds med udtrykket, og jeg syntes  ikke rigtigt, at det passedetil det indtryk, som jeg havde af modtageren.

Derfor ændrede jeg søgeord til "star", og vupti!, der dukkede en opskrift på en stjerneformede klud opRavelry.
Pink var et af nøgleordene, så jeg fandt bomuldsgarn frem i netop den farve, og da opskriften var enkel, kom jeg godt i gang. For at kluden ikke kun skulle være ensfarvet, blev jeg inspireret af den stribede hæl på de flotte sko, og derfor kom der en sort og en hvid stribe på som kant på kluden. Jeg havde ellers lavet min egen regel om, at jeg ikke måtte købe noget nyt garn til 12 små pakker, men jeg manglede lige præcis sort bomuldsgarn i den samme kvalitet som det pinke, så en søndagstur i Brugsen blev brugt på at købe et nøgle id-garn.


Jeg endte med at hækle flere omgange end skrevet i opskriften, for jeg synes, at en vaskeklud skal have en god størrelse.

Da det nu er en vaskeklud, skulle der selvfølgelig også et lille stykke sæbe med pakken.

6 kommentarer:

 1. Sikken da en dejlig søstjerne >3

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare dejligt, at du har lagt så mange tanker i projektet! Og din stjerne er skøn!
  Rigtig god weekend.
  Kh Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Astrid.
   Der er gået en rum tid med at søge og kigge for at finde ud af, hvem modtageren er.

   Slet
 3. Wow hvor er den altså fin! Lækre farver :o)

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.