søndag den 11. maj 2014

Strikkestatus - 12 MOKAC

'

Det er gået over alt forventning med at strikke min cardigan. Ja, altså indtil i formiddags, hvor jeg opdager, at jeg har lavet indtagninger til v-udskæringen forkert!

Øv øv og tre gange øv!
Jeg skulle tage ind skiftevis på hver 4. pind og hver 6. pind, og jeg har hele tiden kun taget ind på hver 4. pind.
Nå, men nu er arbejdet blevet otte cm kortere. Hvis jeg skal finde noget positivt ved det, så må det være, at jeg først troede, at det drejede sig om 13 cm, så altså fem cm mindre end først antaget.


Trods at jeg lige løb ind i fejlen i dag, så glæder jeg mig til at få den færdig. Ikke fordi den er træls at strikke, men fordi jeg er meget tilfreds med de to farver sammen og modellen. Faktisk er det bare at strikke derudaf uden ret mange ind- og udtagninger, hulmønstre og andre udfordringer lige mig i skrivende stund.______________________________________________________________________


Du kan stadig nå at deltage i min give-away.

Klik HER for at deltage.


6 kommentarer:

 1. Æv, Æv. Men du har ret dejlig farvekombi. Glæder mig til at se det endelige resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at blive færdig - selvom om processen er ok.

   Slet
 2. Læste det først som 12 MOKAI....for så var der ikke noget at sige til at du havde strikket forkert ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja *fnis*, så var det med sikkerhed gået endnu mere galt.

   ...og jeg har igen igen pillet op, og det er ikke pga. MOKAI - mere noteringsfejl, så i dag starter jeg igen fra ærmegabenes start...

   Slet
 3. Æv men kan rigtig godt lide du finder noget positivt frem,selom det selvfølgelig er irreterende. Den bliver fin med det neonfarvede :)
  Kommenterer lige på dit lilla indlæg her - dejligt du har fået det så godt, efter du er begyndt på motionen - og du har fuldstandig ret...man får bare mere energi ved at bruge energi og det er godt for kroppen, men så sandelig også for sjælen :)
  Håber at resten af strikketøjet går som smurt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Aslaug!
   Resten af strikningen er desværre ikke gået helt efter min plan, så jeg har igen hyllet op, men NU er jeg sikker på, at det bliver begrænset med baglænsstrikning :-)

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.