fredag den 22. november 2013

At vente på, at det blive ens tur - og det blev det!

I dag kom billetterne til salg til Backstreet Boys' koncert i Forum næste år.

Derfor var min svoger og jeg klar ved tasterne, da klokken blev 10.00, hvor salget startede. Jeg vil så gerne med, så ingen tvivl om at jeg ville blive skuffet, hvis det ikke lykkedes at få nogle billetter. 
Jeg har været fan siden en gang i slutningen af 1990'erne og er stadig glad for deres nyeste cd


Man sidder der, ventende og stirrende på skærmen med ekstra fokus på, at man på ingen måde trykker på noget, der kan gøre de mindste anstigninger til, at browseren lukkes ned! 

Efter ca. 6 minutter skiftede skærmbilledet, og ingen tvivl om, at det fik spændingen til at stige:


Da klokken var ca 10.09 skiftede billedet igen, og jeg kunne bestille!!!
På nøjagtig samme tidspunkt skete det for min svoger, så han gennemførte handlen. Jeg syntes, at det tog vildt lang tid, så jeg klikkede videre i min bestilling - bare for en sikkerheds skyld - dog kun til punktet, hvor jeg skulle indtaste kortnummer osv.

Klokken 10.15 var alt gået igennem, og det betyder, at jeg sammen med min søster, svoger og mand skal til koncerten i Forum d. 15. marts næste år! 
Jeg glæder mig helt vildt!!!


13 kommentarer:

 1. Det gode, kommer til dem, der venter - er det ikke det, man siger:-)

  SvarSlet
 2. Åh hvor er jeg misundelig. Jeg var med til deres første koncerter i Danmark og ville rigtig gerne have været med men den dag var desværre afsat til andet for længe siden.... så rigtig god koncert når det bliver tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det er bare øv for dig :-(
   Jeg var ikke fan den gang, hvor de første gang var i Danmark - det blev jeg først senere efter, at de havde udgivet deres to første albummer i Europa.

   Slet
 3. Tillykke! Det bliver da helt klart fedt at komme ind og se dem. Det bliver dog ikke noget som jeg kommer til at opleve i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg glæder mig også rigtigt meget :-) Det er som om, at jeg aldrig bliver for gammel til BSB ;-)

   Slet
 4. Tillykke, det er da super fedt :)

  SvarSlet
 5. Hvor fedt :D Så dem selv i 2005, da de huserede Gigantium i Aalborg - BSB går bare aldrig af mode. Særligt ikke ham Kevin B-) Flotte fyr.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, nej Kevin går aldrig af mode ;-)
   Jeg så dem også i 2005 og i 2000 i Bremen, men da Kevin hoppede ud af gruppen nogle år, faldt interesse for drengene - det var bare ikke det samme... så jeg er rigtig glad for, at han er tilbage :-)

   Slet
  2. Præcis, jeg vil også have hele holdet, ellers tæller det ikke - så det var godt, at få fornøjelsen af ham i 05 også :D Det er altså kun ægte Backstreet boys, når alle er med.

   - Anne

   Slet
 6. Tillykke med billetterne.....fedt at I fik dem :)

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.