søndag den 17. november 2013

Blogudfordring dag 7: Mit næste projekt skal være....

...noget til jul, er jeg ret sikker på!

Jeg har set, at nogen strikker adventskransen, og efterfølgende har jeg også fundet en mere, så nu vil jeg selv forsøge mig med et udtryk.
Jeg har en ide om at hækle den, men men men....


I går var jeg til julemesse på Gram Slot, og jeg blev virkelig inspireret af nogle kranse, hvor man havde brugt forskelligt stof, bl.a. noget plys, så jeg tror, at der kommer til at komme plysgarn på min. Plysgarn er bare ikke særligt let at hækle med, så måske ender jeg alligevel med at strikke den. Der foreligger selvfølgelig en mulighed i at hækle i det grønne garn og derefter samle masker op og strikke plysdelen.
Jeg har allerede købt halmkransen og lyseholderne, to forskellige slags bloklys samt et lille dådyr, da jeg i efterårsferien var i Hamburg, så basistingene er der styr på :-)
Jeg er dog lidt i tvivl, om jeg har nok grønt garn, men har jeg ikke det, må jeg finde en anden løsning undervejs.

Sikke en masse overvejelser, men jeg glæder mig til meget snart at gå i gang med projektet!

Ellers skal jeg have strikket endnu en vinhøne :-) Dem har jeg i forvejen lavet fem af, men når nu endnu et familiemedlem ønsker sig en, sååååå :-)

_________________________________________________________________________


* ~ * Tusind tak * ~ *


Tusind tak til alle jer, nemlig  AnitaKarinHelleHeidiAliceTinnaChristinaLailaEgElena,
 SusanneRandiChristelTanjaAslaugRebekkaFieAlbaDuusMarieKirsten og Linda for at have bidraget til, at "Mig & min hobby" blev en rigtig spændende, interessant, hyggelig og til tider sjov udfordring. Det sjove var at se alle de ting, som vi selv ser som "kiksere" - og hvor svært lige præcis den overskrift viste sig at være.
For mit eget vedkommende har jeg fået inspiration og indsigt i hobbyer, som jeg ikke lige selv dyrker, og det har bestemt været rigtig interessant! Ydermere har jeg fået kendskab til endnu flere kreative bloggere, som jeg ikke før er stødt på i det store blogland.
Jeg havde slet ikke forestillet mig, at så mange endte med at tage udfordringen op, så jeg er overvældet over, at vi endte med at være 22 bloggere, der tog udfordringen op og havde lyst til at bruge en uge på at blogge om de flotte og mere kiksede kreationer, materialer, teknikker, værktøj og ikke mindst ønskeprojekter.

Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg vil trække lod blandt alle 21 deltagere om en lille ting. Hvad det ender ud med at være, ved jeg ikke helt endnu, så hold øje herinde i den kommende uge. Det kommer til at være noget, som langt de fleste kan bruge, så ingen garn eller pinde :-)
Jeg vil opdatere med præmien og med, hvem der ender med at vinde den lille overraskelse.

Måske jeg en gang i fremtiden finder på endnu en udfordring, hvem ved?


* ~ * Rigtig god søndag * ~ *
_______________________________________Jeg detager i udfordringen, der løber i hele uge 46, dvs. fra d. 11. november 2013 til og med d. 17. november 2013 sammen med disse 21 andre bloggere:

Anita med bloggen Photomusen

Karin med bloggen Casa Grau

Helle med bloggen Belladotte - og er også kvinden bag Giveaway i Blogland

Heidi med bloggen Migogmaya

Alice med bloggen Strikket-Bamse

Tinna med bloggen Katja-Zone

Christina med bloggen My By Røgilds

Laila med bloggen StrikSofie

Eg med bloggen Strik og slap af

Elena med bloggen Cupcake By Me

Susanne med bloggen Flesthverdage

Randi med bloggen Ilhja

Christel med bloggen Colors & Creations

Tanja med bloggen Tanja's verden

Aslaug med bloggen Strikkefåret

Rebekka med bloggen BEBAKREA

Fie med bloggen Hækleriet

AlbaDuus med bloggen AlbaDuus

Marie med  bloggen By Lam

Kirsten med bloggen KissersGalleri

Linda med bloggen Boldreels kreative hjørne

16 kommentarer:

 1. Den adventskrans glæder jeg mig til at se! Jeg har aldrig set en hæklet krans, spændende:-)
  Tak for blogudfordring. Det har været sjov, lærerig og spændende. Jeg er altid klar igen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme - det har også været en rigtig god uge!

   Slet
 2. Det med adventskransen glæder jeg mig til... hvis du ikke har grønt garn nok, kunne du jo evt. lave et farvet stykke og dertil lave en sløjfe i sammen farve, derved får du jo lidt ekstra grønt garn.
  Selv tak for blogudfordringen. Engang imellem skal man have et spark, for at få blogget lidt mere end normalt. Som du selv skriver så har jeg også lært nye blogger at kende hvilket altid er godt for de kreative tanker. Så jeg stiller helt sikkert op igen en anden gang.. og der bliver det uden "genbrugs billeder" - for mon ikke jeg får købt et nyt kamera.
  Ha' en skøn søndag og ikke mindst en skøn uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i, at blogudfordringer også er medvirkende til, at man får blogget mere!
   Tusind tak for din deltagelse :-) og så håber jeg, at du får et nyt kamera :-)

   Slet
 3. Sikken spændende ide med hæklet julekrans! Jeg har selv overvejet det på et tidspunkt, men manglede mere inspiration. Det bliver spændende at se din krans ;)

  Og selv tak for en spændende uge! Synes at det var en rigtig spændende uge og jeg har fået meget ud af denne udfordring. Har opdaget nye blogge, fået en masse tips og ideer, og har lært lidt om andre hobbyer...

  Det var en god måde at præsentere sig selv og lære en masse ting om hinanden og vires fritidsinteresser. Det føltes som at være til et blogtræf, bare interaktivt ;)

  Glæder mig til at følge din og andres blogge fremover! Måske kommer der flere spændende ideer?! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det minder lidt om at "mødes" om noget - også selvom det er interaktivt. I hvert fald synes jeg, at jeg har lært flere bloggere at kende på den her møde, og det er bare rigtigt fedt!
   Du er også tilføjet må blogloving og min blogroller - det er alle deltagerne - eller det bør de være blevet...

   Slet
 4. Lyder spændende med en hæklet julekrans. Fandt på Fb. en som havde hæklet en kringle med rød sløjfe til ophæng! så idérene er mange.
  Tak og i lige måde, det har været en spændene uge og lært mange spænende idéer samt kendskab til flere spændende blogger med mange forskellige kreative idéer.
  Ser frem til at følge din og andres blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også lidt spændt på processen med kransen.
   Det har nemlig været fedt med alle de nye ting, som man har set hos andre!

   Slet
 5. Det er dig, der skal have mange tak for at udfordre med så gode overskrifter. Det har været virkelig spændende og inspirerende at følge med i, hvad de andre har svaret. Din blog er jeg rigtig glad for at have fundet, så nu følger jeg dig på Bloglovin :)

  Og så slutter du endda med en give away :D Uh, hvor jeg er spændt på at få afsløret, hvad det bliver :)

  Thumbs up herfra for en fantastisk blogudfordring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Christel - jeg bliver rigtig glad over at læse, at det har været en fornøjelse at være med <3 Det gør også, at jeg kunne få lyst til at gøre det en anden god gang.
   Jeg har fundet lidt til en vinder, så mon ikke, at det bliver i morgen eller onsdag, at jeg trækker lod.

   Slet
 6. Det er da dig, der skal have tak, for at sætte denne udfordring i "vandet", det har været spændene, specielt fordi man har "mødt" nye bloggere, som nu skal følges, men også selv at få styr på dagens post
  Og så glæder jeg mig til at se din adventskrans, har ikke set en hæklet/strikket en af slagsen før..
  En givaaway .. uha det er da spændene :D :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Også tak til dig for dine bidrag.
   Der har været mange indlæg at besvare og mange blogs at skrive på, men samlet set har det været en rigtig god uge <3

   Slet
 7. Jeg har nydt at være med, intet mindre! Så en stor tak til dig Anja for en rigtig god udfordring, og det er helt ærgerligt at den er slut! - Men hvem ved, måske udfordrer jeg næste gang ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder spændende med en fremtidig udfordring ;-)
   Jeg følger alle deltagerne via blogloving og også på min blogroller, så jeg må holde øje i fremtiden :-)

   Slet
 8. Dit projekt med adventkransen lyder rigtig spændende. Jeg vil glæde mig til at se, hvordan du løser opgaven og til at se det færdige resultat :)
  Jeg vil da også lige sige tak for ugen der gik. Det har været rigtig sjovt og jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg meldte mig til :) Jeg er frisk en anden gang. Så selvom det til tider har været lidt stressende, har det været en rigtig god oplevelse på mange måder :)

  SvarSlet
 9. jeg vil bare sige tak for er dejlig uge med masser at projekter og god ideer og dejlige blogindlæg ... og tak til dig Anja for en god ide men lave den udfordring :-)

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.