torsdag den 28. november 2013

Adventskransen er snart i mål!

I dag fandt jeg noget pynt frem fra gemmerne, som kan bruges til min hæklede og strikkede adventskrans. Faktisk har jeg indtil videre kun købt selve halmkransen og lyseholderne. Resten er fundet i gemmerne, og noget af det grønne garn fik jeg af Laila, da jeg ikke havde nok på lageret.

I går kom jeg i tanker om noget bredt, pink silkebånd, som er en rest fra Lucys elefant, som måtte ligge i min strikkekasse i stuen, og da jeg var i Hamburg i efterårsferien, faldt jeg for nogle små, brune glaskugler i forskellige nuancer - haps!, det kan måske bruges :-)

Den hæklede og strikkede del er nu monteret (der kommer billeder af det i morgen), og nu strikker jeg på en ide til noget mere pynt. Om det ender med at blive godt, det må aftenstrikningen vise :-)
Jeg tror dog aldrig, at jeg bliver fan af at strikke i lige det her effektgarn. Det er ikke det lettelse med de små pompomer i. Det er som om, at materialet hænger fast i det mindste stykke tørre hud på min fingre.


Derudover kom sådan en lille en også med  hjem fra Hamburg - købt i Nanu Nana. Den ender nok også med at blive en del af årets adventskrans :-)


Jeg havde faktisk købt lys til kransen, men de duer ikke, så i morgen skal der indkøbes nogle andre.

Billederne er i øvrigt taget i badeværelset. Nu er det jo efterhånden helt mørkt, når jeg kommer hjem fra arbejde, så det er kun i weekenden, at der kan drages nytte af dagslyset, desværre, for det er nu det bedste - også selvom jeg selvfølgelig kan indstille ISO og hvidbalancen, så farverne bliver så ægte som muligt.

6 kommentarer:

 1. Den bliver altså fin, Anja! Jeg kan godt lide din blanding af forskellige materialer til adventskransen. Det bliver superfint. Den er bare så sød, det lille rådyr. Jeg glæder mig til at se dit færdige resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også af en eller anden mærkelig grund faldet for krondyr og deres afkom ;-)
   Jeg håber at kunne få nogle gode billeder i morgen i dagslys.

   Slet
 2. Jeg glæder mig meget til at se det færdige resultat :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er færdig med den og er ganske godt tilfreds med den - når nu det skal være en krans af de mere alternative :-)

   Slet
 3. Det er spændende at følge med i processen, og jeg glæder mig til at se din adventskrans - bliver det ikke på søndag, når det første lys skal tændes? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde ellers en plan om at skulle have vist den i dag og lavet en DIY på den, men det bliver så hurtigt mørkt, at jeg ikke have en chance for at tage nogle billeder i dagslys efter at være kommet hjem fra arbejde.
   Det må blive i morgen :-)

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.