tirsdag den 5. november 2013

Fristelser i form af bog og kålDet rimer næsten :-)

I søndags genudsendte DR2 igen "River Cottage", hvor udsendelserne handler om vegetarmad. Jeg har set udsendelserne en gang før og elsker det!

Der skulle handles ind i dag, og min mission var at få fat på noget friskt grønkål. Det fandt jeg ikke - i første omgang - men i stedet et eksemplar af "Grøn hverdagsmad fra River Cottage" nedsat i Brugsen. Det røg ned i kurven. Det grønne kål fandt jeg efterfølgende i den lokale Rema1000, og så i en økoudgave, så missionen blev udført.

Jeg elsker allerede mit eksemplar af den tykke kogebog, som indeholder nogle rigtig lækre billeder af maden:
Nu hvor jeg også fik fat i grønkål, kunne jeg ikke lade være med at tjekke den nyindkøbte bog for opskrifter med netop denne ingrediens, og sørme om jeg ikke fandt en, nemlig pasta med bladgrønt, hvidløg og chili.Det kom til at se således ud:
______________________________________________________________________

Du kan stadig nå at deltage i:

Blogudfordringen:


Læs mere lige her!

***

Jule-give-away:


Læs mere lige her!

8 kommentarer:

 1. Det ER en rigtig lækker bog! Vi har den engelske udgave, og vi har allerede et par favoritter derfra. Salaten, som du viser her, har vi ikke afprøvet. Det er nok fordi, manden ikke må spise proteinholdig mad, men den burde kunne laves med hans specialpasta og uden kikærter - for er det ikke kikærter, jeg kan ane?

  Jeg elsker også de udsendelser med vegetarmaden. Der er SÅ mange lækre retter! Der er bestemt god inspiration til kødløse dage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det er kikærter. Jeg lavede en af variationsudgaverne af pastaretten. Normalt kan min mand ikke lide kikærter, men i denne ret kunne han godt spise dem.

   Slet
 2. Kors hvor ser den sund og lækker ud den pastaret - jeg tror dog ikke at manden hopper på en omgang broccoli, for det kan kun indtages i form af broccolisalat herhjemme, altså rå og i selskab med en dressing og bacon! :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk grønkål - gad vide, om han kan lokkes til at spise det? Det smager faktisk rigtigt godt og slet ikke som broccoli.

   Slet
 3. Jeg tror ikke det er broccoli, men grønkål der er i retten.
  Det ser lækkert ud....og River mad er bare godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er grønkål, men det ligner lidt broccoli, kan jeg godt se.
   Det var også lækkert - og resten havde jeg med i madpakken i dag. Det smagte også godt koldt.

   Slet
 4. Han er så dygtig og sympatisk, ham Hugh :D Bogen er sikkert fyldt med lækre sager.

  - Anne

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.