tirsdag den 19. november 2013

At sætte et kryds

Det har jeg selvfølgelig gjort i dag.

Jeg synes altid, at det er en særlig dag, når der er valg - det er uanset, om det er til kommunalvalg, regionsvalg, folketingsvalg eller valg til europaparlamentet. Det er bare noget specielt, når man med valgkortet i hånden træder ind i gymnastiksalen og venter på at få sin stemmeseddel og efterfølgende at vente på at få lov til at gå ind i en af stemmeboksene. Kun en enkel gang har jeg ikke vidst på forhånd, hvor mit kryds skulle sættes, og således var jeg heller ikke i tvivl denne gang.
Derfor har jeg altid brugt mit valgkort. En omgang influenza kunne et år heller ikke fraholde mig fra at få sat mit kryds.Min mand har fri i dag, og som altid, når der er valg, laver han stegt flæsk med persillesovs. Jeg er nemlig ikke særlig velbevandret i gammeldags mad...
Allerede nu har han givet udtryk for, at det er gået meget lettere med at banke flæsket med den kødhammer, som han fandt på loppemarkedet i starten af oktober :-)13 kommentarer:

 1. Mmmhhmmm.....valgflæsk.....velbekomme jer :)

  SvarSlet
 2. Kender du den? Man har en ide om, hvor folk bor henne, og så viser det sig at være helt forkert. Jeg troede af en eller anden årsag, at du boede på Sjælland, og så bor du i Kolding kommune. Det vil sige lige rundt om hjørnet - jeg bor i Vejen kommune:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Om jeg gør :-)
   Ja, Vejen er lige rundt om hjørnet - jeg arbejder i byen :-)))

   Slet
 3. Har også gjort min borger pligt men skal dog ikke ha - valgflæsk ..smager nu godt men laver det det stort set aldrig. Kødharmer sjovt bruger man det stadig )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også først nu her, at vi ejer en, og jeg kan sige så meget, at min mand har kunnet konstatere en forskel. Det var meget hurtigere at banke kødet fladt, og ikke mindst sad paneringen meget gerne fast - var hans konstatering efter aftensmåltidet :-)

   Slet
 4. Det er dælme også bare med at benytte sig af retten til at stemme - der er alt for mange steder i verden, hvor det ikke er muligt :-(

  Uuuuhhmmmm hvor ser flæsket bare godt ud - din mand må da godt komme her forbi og lave stegt flæsk til næste valg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi endte endda med at have stegt flæsk til aftensmaden også i dag, så der havde været rigeligt til levering hos dig også ;-D

   Slet
 5. Det er dælme også bare med at benytte sig af retten til at stemme - der er alt for mange steder i verden, hvor det ikke er muligt :-(

  Uuuuhhmmmm hvor ser flæsket bare godt ud - din mand må da godt komme her forbi og lave stegt flæsk til næste valg :-)

  SvarSlet
 6. Valgflæsk fra din mands hånd er SÅ lækkert!

  Må den bedste kvinde/mand til opgaven vinde valget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den besked skal jeg nok sende videre til ham :-) Ja, han er faktisk god til det!

   Manden, som fik mit kryds her i kommunen, kom i hvert fald ind i byrådet, så nu må jeg se, om han er den rigtige til posten :-)

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.