lørdag den 7. juni 2014

Mit evighedstæppeprojekt


Det har jeg i de sidste par dage haft i hænderne igen.

Jeg har skrevet om primulatæppet en del gange, og da jeg kun har et projekt liggende ud over tæppet, så valgte jeg at finde tasken og kassen med blomster og hækle lidt flere.

Det går faktisk ret hurtigt, og alene det at kunne vinge blomsterkombinationerne af en for en er i sig selv en katalysator for at hækle en par stykker mere.
I skrivende stund ligger der nu over 147 blomster i kassen, som alle kun mangler at bliver hæklet til de i forvejen 117 styks, som allerede udgår en del af tæppet.

Jeg glæder mig til en dag at få det store projekt færdigt.
I øvrigt har jeg købt en ny hæklenål i str. 3 - denne gang en med gummiskaft, så jeg har lidt at skifte med undervejs.8 kommentarer:

 1. Waua - ja der er jo nogen, der siger, at tålmodighed er en dyd:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der, og den bliver også hentet frem hver gang, at jeg tænker på, hvor langt der er endnu, men nu synes jeg, at det rigtig begynder at rykke i den rigtige retning.

   Slet
 2. Hvor herligt at se sådan et projekt vokse...og stor dag, når det bliver færdigt :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i, Joan, det bliver en stor dag - og jeg kunne forestille mig, at jeg tænker: "Skal jeg gå i gang med et nyt tæppe - dog et andet mønster?" :-)

   Slet
 3. Super skønne farver. Jeg har også et tæppe projekt i gang, eller det vil sige. Garnet er købt, opskriften er fundet og så ligger det klar til start, engang. Men jeg overvejer nu lidt om jeg skal lave et andet tæppe af det i stedet for. Måske derfor jeg ikke helt kan komme i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder virkelig spændende, Tanja!
   Det kunne måske være en god ide at overveje et andet mønster. Jeg synes, at når man finder noget, som man brænder varm på, så synes jeg, at man er i gang, inden man får set sig om.
   Du må endelig blogge om det :-)

   Slet
 4. Det er vist et stort projekt - og sikke lækre farver. Glæder mig til at se tæppet. Eller bare en flig snart?! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Tak, Liv :-)
   Jeg skal nok indenfor nærmeste fremtid vise frem, hvor langt jeg nu er nået.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.