mandag den 9. september 2013

Tanker om mandage og gemmehæfter...

Mandag er altid den dag, hvor "Hendes Verden" udkommer, og normalt gør jeg en ihærdig indsats inde i mit hoved, for at jeg ikke igen igen igen køber bladet, bare fordi der er en opskrift, som kunne være spændende en gang om x-antal måneder...

Det gjorde jeg også i dag, og det var ellers en af de mere lette uger at lade være med at købe bladet, for der var ikke noget gemmehæfte med.
Alligevel kom det med i kurven, for der var jo opskrifter på noget babytøj! Hvordan det kan være en begrundelse for at købe det, når nu jeg ingen baby har og heller ikke større børn, det ved jeg simpelthen ikke... :-)

Samlingen af gemmehæfter vokser på den måde stødt og roligt, og det gør antallet af udrevne opskrifter fra div. ugeblade også. Snart må ringbindet med alle opskrifterne have sig en søster...

Det kan godt være, at jeg aldrig fået lavet alle de bluser, sjaler, sokker og babyhuer, men man skal jo have noget inspiration i reolen, ikke? 

Dagens fristelse!
Gemmehæfter i stor stil...

...som efterhånden fylder pænt i bogreolen ved siden af alle krea-bøgerne

8 kommentarer:

 1. Jeg kender det - ofte siger jeg til mig selv ikke købe, men forsiderne frister. Efterhånden har jeg også en del af omtalte hæfter. I denne uge køber jeg IKKE "Hendes Verden", har masser af babyopskrifter i ringbindene;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, så klarede du den i denne uge ;-)
   Jeg tænkte nok, at jeg ikke er den eneste, der falder i "gemmehæftefælden"!

   Slet
 2. Jeg synes det er fint du køber det, for så kan du fortælle os andre om der er noget godt i, så vi ved om vi skal købe det ;)
  Du ofrer dig simpelthen for alle os andre bloggere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det kan jeg selvfølgelig, Majbrit - intet er så skidt, at det ikke er godt for noget ;-)

   Slet
 3. Opskrifterne er den eneste grund til jeg køber HV... Og mon ikke jeg skulle tage en tur i kiosken, nu hvor jeg snart skal have baby? Tak for tippet. Kan byde ind med at det er befriende indimellem også at smide ud;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskrifterne var også eneste grund for mig i starten, men jeg er også glad for alle ideerne til alt muligt.
   Ej, jeg vidste ikke, at du skal have baby - et stort tillykke - hvor er det skønt!

   Slet
  2. Ja der er meget godt at blive inspireret af. Tak skal du have. Det er så dejligt.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.