fredag den 20. september 2013

Dagens vegetaraftensmad

Anita fra Photomusen og jeg besluttede ganske spontant, at vi ville lave lave (næsten) total homemade aftensmad uden kød, så vi kastede os ud i en omgang hjemmelavet burger.

Vi brugte Mad Med Hjertets opskrift på de lækreste burgerboller, og jeg kan ikke sige andet, end de er virkelig gode! 

Som bøf hoppede vi ud i en vegetarisk udgave fra Mia Sommer, som har lavet de ligeså lækre burgerbøffer
Vi fulgte opskriften, men gjorde den mere spicy ved at tilsætte mere chili og hvidløg. Desuden valgte vi at panere dem ved at komme dem i æg og efterfølgende en tur i kikærtemel for til sidst at blive stegt i øko-smør!
Det gav en lækker, sprød overflade på den vegetariske bøf!

Ellers brugte vi ikke-hjemmelavet-guacamole , fint snittet økologisk spidskål, øko-tomater og agurker i skiver, jalapenos, øko-løg i skiver og syltede agurker i skiver samt salsa, ketchup, sennep og dressing.
Vi stegte også lidt champignoner, som også fungerer rigtigt godt i en burger.

Dertil øko-pommes fra Gram Slot. 

Det er en af de bedste burgere, jeg nogen sinde har fået!





Opskrift fra Mia Sommer


Opskrift fra Mad Med Hjertet

2 kommentarer:

  1. Det var simpelthen SÅ lækkert! Kidneybønner er bare ALTID et hit som "fars-erstatning"!

    SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.