søndag den 8. september 2013

The World is my skin

I torsdags så jeg udstillingen "The World is my skin" af Nick Cave for første gang sammen med mine elever, men da min søster fra Photomusen havde vundet en 3. præmie i Kolding Ugeavis' fotokonkurrence, inviterede hun min mand og jeg med på Trapholt, og sådan en udstilling ville jeg gerne se en gang mere!

Det er et overflødighedshorn af sanseindtryk med det samme, man træder ind i udstillingen - masser af farver, lys, glimmer og oveni en lyd af materialer, der er i bevælgelse.

Udstillingen bestod af 40 soundsuits, som alle er forskellige. Pailetter, knapper, flakoner, træpinde, gammelt legetøj og hår i en skøn forening! Desuden var der interview med kunstneren og en film, hvor man kunne se nogle af de forskellige soundsuits i bevægelse.
En soundsuit er en dragt, som ikke kommunikerer noget, når den er i ro, men ved bevægelse kommunikerer den ved lyd. Nick Cave har ladet sig inspirere af de små ting, som han støder på i sin hverdag.

Jeg kan kun sige, at det er noget af det fedeste, jeg har set på en udstilling!
I hvert fald sætter den den kreative del af mig i gang med at tænke - masser af strik og hækling, og jeg har heller ikke kunnet lade være med at tolke på, hvad de forskellige suits har at sige.Taget fra videoen, der kørte bagerst i lokalet. Filmen viste nogle af soundsuitsne i bevægelse:Og til sidst et citat af Nick Cave:
4 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud.

  Det citalt er vildt godt! Så det er lige blevet pinnet :D Det skal jeg have op at hænge i krearummet på en eller anden måde!

  SvarSlet
 2. Den udstilling ser vildt spændende ud, kan godt forstå du godt gad "en gang til" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også rigtigt spændende - helt anderledes, end jeg lige havde forestillet mig.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.