mandag den 3. november 2014

Det der med en masse UFO'er...

En UFO er i min strikke- og hækleverden et ufærdigt objekt. Sådan et, der ligger og venter på at blive færdiggjort. Måske mangler det kun at blive færdigmonteret, måske er det ikke færdigstrikket eller -hæklet, eller også er det et evighedsprojekt.

Det var godt, at jeg fik afsluttet et projekt i weekenden, for ellers havde der ligget endnu et. Faktisk havde jeg på fornemmelsen, at jeg har fået startet en masse op på den seneste.

Jeg kunne ikke lade være med at se på antallet af små poser og tasker med igangværende hækle- eller strikketing, og her er, hvad indholdet viste:


Hele seks UFO'er har jeg liggende....

Lige for tiden er jeg rigtig god til at gå i gang med noget nyt, fordi det liiiige skal bruges i den nærmeste fremtid, og oveni kom jeg jo til at melde mig til Westknits KAL, hvilket har resulteret i endnu et sæt pinde med masker på.

Nogle gange er det dog som om, at man mangler et nyt projekt, der kan laves til tv-kigningen, et med flere udfordringer, et let et af slagsen, et "jeg må bare lave lige det her", osv.
Normalt er jeg ikke god til at starte en masse op, men det lader til ikke at være tilfældet lige nu.

Det kunne være, at jeg skulle sætte mig et mål om at få uryddet et par UFO'er eller tre inden for den nærmeste fremtid?

Har du også en masse UFO'er liggende?

20 kommentarer:

 1. Jeg hader faktisk at have afsluttede hækle projekter liggende - de er så svære at afslutte, når man går i gang med noget nyt og mere spændende :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det kan godt være svært at gå gang i noget, der har ligget (for) længe!

   Slet
 2. Jeg har 1 strikke UFO liggende..... En trøje med et drillesygt hulmønster, som jeg samler mod til en alvorlig snak med..... efter jul...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver spændende med den trøje - og jeg kan ikke lade være med at smile over din kommentar, for jeg har også prøvet, at et hulmønster næsten har drevet mig til vanvid ;-)

   Slet
 3. Jeg hader at have UFO'er liggende.
  Men lige nu ligger min kjole i hi....simpelthen pga det udslæt jeg får.
  Så er der et par sokker der mangler lidt hæl.
  På sybordet er stakken høj....
  Og jeg har mange UBO'er på listen (= U-Begyndte Objekter) Hahaha ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er der lidt til de laaaange vinteraftner ;-)

   Slet
 4. Okkedog. Alt, alt for mange! Men nogle gange trænger man bare til at starte noget nyt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja! Det med at få lyst til at lave noget bestemt og at gå i gang med det med det samme. Deri ligger også en tilfredsstillelse.

   Slet
 5. Ja du har rigtig fået sat gang i lidt forskelligt i øjeblikket ;0)
  Jeg vil ikke sige jeg hader at have UFOér liggende - de gør jo ikke nogen noget...de ligger bare :D
  Lige nu har jeg gang i en "hemmelig ting"- og så har jeg mine firkanter liggende, hvor der af og til bliver hæklet et par stykker - de skulle jo gerne ende ud i et tæppe -på et tidspunkt :0)
  Ellers har jeg ikke lige nu gang i mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så du har også et tæppeevighedsprojekt liggende - det har jeg også ;-D

   Slet
 6. Ja det kan du tro. Du er ikke den eneste med mange UFO´er, jeg har også mange, tør slet ikke at tælle dem :-).
  Men det er jo rart, at have noget at vælge imellem :-) og efterhånden som tiden går, så bliver det ene projekt efter den anden, lige så stille færdig. :-). Jeg er lidt vild med dine hæklede blomster du har liggende øverst i billedet, er det et tæppe eller ???.
  Jeg ville gerne hækle sådan nogen til gardiner, til min kolonihave, men det er et stort projekt :-).
  Kh Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er et tæppe, Jette. Det er Arne og Carlos' primulatæppe, som jeg næsten er halvvejs med.

   Det er også i perioder, hvor man får taget fat i de ufærdige ting - og ja, noget egner sig bare mere til tv-strik, mens man nogle gange gerne vil udfordres.

   Det med de hæklede gardiner lyder bare så spændende - ih, det kunne blive fint!

   Slet
 7. Jeg har alt for mange. Men tænk at du nu har et overblik og måske endda en lille plan for at få dem færdige (læste jeg ikke det mellem linierne?). Tror du snart er helt UFO-fri!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din tillid til mig og min ufo-udryddelse ;-)
   Faktisk har jeg i skrivende stund kun fået klaret et af tingene, nemlig halstørklædet, men vinhønen er næsten færdig nu ;-)
   Jeg tænker, at jeg ligesom sidste år i december beslutter mig for at få alt færdiggjort, på nær tæppet.

   Slet
 8. Jeg tær faktisk nærmest ikke undersøge, hvor meget jeg har gang i! Og jeg er ligesom dig - jeg elsker at starte nye ting op og bliver hele tiden inspireret til noget nyt. Og lige nu "mangler" jeg faktisk et projekt til StrikkeBio! Det er noget værre rod... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke noget rod, Astrid ;-) Det bliver du nødt til at finde :-D

   Slet
 9. Åh ja, det kender jeg altfor godt. Fik faktisk færdiggjort et par stykker den sidste måneds tid, men der ligger stadig nogle stykker....og tit får jeg ikke skrevet ned, hvad jeg er kommet til, og så går der kludder i det, når jeg vender tilbage til projektet, suk...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har godt lagt mærke til, at du har fået færdiggjort nogle ting her på det sidste <3
   Man er nemlig nødt til at få skrevet ned, hvor langt man er - især når det gælder noget med hulmønstre, synes jeg. Der går let kludder i det ellers.

   Slet
 10. Sikke en stak ufo'er må jeg sige. Jeg har ofte 2-3 projekter i gang samtidigt, men ikke ufo'er som bliver pakket væk. Jeg har bare brug for forskellige ting til forskellige tider.
  Det lyder som en rigtig god idé at få nogle af dem afsluttet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. En enkel er nu afsluttet, og så skal vinhønen også færdiggøres inden søndag aften, men det bliver den også. Der ligger også en tilfredsstillelse i at se noget helt færdigt.
   Det er også længe siden, at jeg har haft så mange ting liggende - der har været brug for forskellige ting til forskellige formål - tror jeg ;-))))

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.