mandag den 17. november 2014

Lækkert halstørklæde på en våd og kold novemberdag


Til Kreative Dage i Fredericia fandt jeg hos Woolspires stand noget rigtigt lækker og blødt garn, Nazca fra Lamana, der består af merinould og alpakka.
Samtidig kunne jeg få det i nogle pangfarver - lige sådanne nuancer, som min mand helst vil have, for garnet skulle nemlig bruges til et halstørklæde til ham.

Han har længe efterspurgt, om jeg ville strikke et til ham, og selvfølgelig ville jeg det.

Jeg endte med at bruge næsten alt garnet - 2 nøgler af hver farve - og som afslutning valgte jeg at hækle en kant i de korte ender. Faktisk var det min mand, der spurgte, om det ikke skulle til ;-)


For at det ikke skulle være for kedeligt, valgte jeg at strikke halstørklædet på langs, og fra start havde jeg en ide om, at det skulle have en spejlingsakse på midten.
Ideen synes jeg, at jeg fik virkeliggjort, og der er ingen tvivl om, at halstørklædet er blevet vel modtaget. Det har nemlig allerede været i brug, og det passer perfekt til mandens turkis vinterjakke fra Gaastra.6 kommentarer:

 1. Det ser lækkert ud! Fede farver.

  SvarSlet
 2. Superflot tørklæde...og rigtig gode farver til manden din ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - han elsker også farverne - og er aldrig bange for pink ;-)

   Slet
 3. Hvor er det blevet et flot tørklæde. Fedt, at din mand ikke er farve-forskrækket :0) - det er flot med kulør på tøjet til herrerne også :0) - synes det er blevet godt med striberne på langs

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Vibber!
   Det er dejligt med en mand, der ikke er så farveforskrækket - det gør det også lettere at finde noget egnet garn, når han ønsker strik ;-)

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.