torsdag den 21. august 2014

Bobler på glas@Syslerier med fornavnet Nina var en af de to kvinder, som jeg her i august i #tråd og garn-pennevennepost skulle sende pakker til.
Nina kan godt lide naturmaterialer, så mit valg faldt på uld, og samtidig kunne hun godt lide beholdere - de to ting valgte jeg at tage mit udgangspunkt i.

Jeg hoppede derfor ud i at afprøve at hækle en beholder med bobler. Jeg valgte at placere dem i trekanter for at give den et mere grafisk udtryk.

Til alt held passede størrelsen med et glas, som jeg har købt i Rema. Glasset har indeholdt et stearinlys, og det blev derfor rengjort og sat ned i den hæklede beholder.
Beholderen blev sendt sammen med garnresten af kantfarven, broderigarn af uld og filtkugler fra Søstrene Grene. Broderigarnet var jeg heldig at finde en masse af i en genbrugsbutik i Gram. 

Modtageren blev glad for beholderen, så jeg har valgt at lave en DIY på den. Den kan jo bruges til andet end fyrfadslys, fx til hæklenåle, blyanter eller til at sætte en lille plante ned i.
Den kommer på bloggen i løbet af weekenden - måske allerede i morgen. Den har nemlig krævet, at jeg har måttet hækle en mere for at få styr på de noter, som jeg havde lavet.
6 kommentarer:

  1. Hvor er den flot. En god gave :-). Er vild med den blå farve.

    SvarSlet
  2. Den er virkelig også sød. Kan godt lide det boblerne i trekantmønster :)

    SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.