torsdag den 23. januar 2014

Smukke øreringe i julegave


I blogudfordringen tilbage i novembermåned gjorde, at jeg stødte ind i for mig ukendte bloggere og deres kreative udfoldelser.
Således deltog også Christel med bloggen Colors &Creations, som laver rigtig flotte smykker, der kan købes i hendes webshop.
Jeg faldt for nogle af øreringene, og jeg viste dem til manden og fortalte ham, at jeg ønskede mig sådan nogle i julegave :-)

Juleaften viste det sig så, at min mand havde købt to par - jubiiii!!! Jeg er jo en glimmerpige, så de passede lige ind i min smag.
Desværre var den ene sten i den ene ørering knækket, så jeg kontaktede søde Christel, der gerne ville bestille en ny sten hjem og endda reparere den defekte ørering for mig.
I dag modtog jeg så øreringene igen, og nu kan jeg endelig bruge begge par.


Øreringene med de blå glimmerkugler har jeg allerede brugt tre gange - så sent som i går til årets skolefest på min arbejdsplads!

For ventetiden havde Christel også sendt et armbånd med. Jeg blev rigtigt glad, for jeg har nemlig et tyndt håndled, og armbåndet er justerbart. Ingen tvivl om, jeg kan anbefale Christels fine smykker!

5 kommentarer:

 1. Ja, hun er ret så sej til at lave smykker, hende Christel! Hvor er du heldig! :)

  SvarSlet
 2. Ihhh altså, nu får jeg helt røde kinder. Jeg er simpelthen så beæret over dine søde ord og al din ros - tusind tak, Anja! Du kan tro, at jeg også er glad for at have lært dig at kende via din blogudfordring :)

  SvarSlet
 3. Fedt armbånd :) og fed service :)

  SvarSlet
 4. De er altså bare så flotte, de øreringe! Der er glitter for alle pengene! Sikke en service i øvrigt! Lige så slemme, vi er til at hakke ned, hvis den mangler, lige så god skal vi være til at fortælle, når den er i top!

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.