mandag den 15. juli 2013

Endnu et lækkert strikke- og hæklemagasin har sneget sig ind i min bunke...

Som jeg nævnte i min indlæg omkring indkøb i Flensburg for nogle dage siden, så fandt jeg et af de nye "Filati"-magasiner.

Jeg måtte bare have det med hjem! Jeg er helt pjattet med temaet "Die 4 Elemente", som farvevalget og modellerne er lavet ud fra.

Da  jeg bladrede i det i butikken, var der et par spændende modeller, men efter at have nærstuderet det hjemme, må jeg side, at der er mange fede snit i!Luft

Vand

Jord

Ild

6 kommentarer:

 1. Jeg forstår ikke tysk, og jeg synes det er ret irriterende at der ikke findes et dansk hæklemagasin. Men jeg håber det kommer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har set "Filati" på nettet på dansk, men det er ikke alle udgaver, der bliver oversat, og oveni er sådanne magasiner billigere i Tyskland end i Danmark.
   Jeg er stadig ikke stærk i "strikketysk", men jeg tror, at får jeg styr på de forskellige masketyper, så kan jeg regne ud, hvad det betyder. Selvom jeg er tysklærer, er fagsprog stadig noget af en udfordring.
   Hækleudtrykkene er begyndt at sidde fast.

   Slet
 2. jord og luft er da alt for lækre

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er så fine!
   Tænk hvis man havde dobbelt så meget tid til at strikke og hækle... nøj, man ville kunne nå meget.

   Slet
 3. Uh, det ser spændende, men tysk er ikke min stærke side.

  SvarSlet
 4. godt du lige skrev at man kan købe det i DK -for jeg har fundet et sted der sælger det inkl. opskrifter oversat til dansk

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.