Vi er blevet rigtig glade for sesamsalt her.
Det smager godt på alt muligt - bare prøv!
SESAMSALT:
75 g groft salt
200 g. sesamfrø
Rist sesamfrøene på en tør pande, til frøene er lysebrune.
Blend salt og sesam.
Kom det på glas.
PIZZAKRYDDERI:
3 spsk. tørret oregano
1 spsk. basilikum
2 spsk. timian
1 spsk. hvidløgssalt (se under opskrifter)
Evt. chiliflager, hvis man kan lide det lidt stærkt!
Bland det hele og kom det på glas.
Hvis man er vild med timian, så kom mere af det i, ja tilpas det lige, som du kan lide det.
Aii det lyder lækkert med egen blanding - det har jeg egentligt aldrig tænkt på. Det må prøves.
SvarSletHej Karin - vi har da vist gået på seminariet sammen :-)
SletDet er absolut værd at prøve! Jeg er blevet rigtig glad for sesamsaltet!
Ja det har vi jo. Må prøve det snarest
SletMan kan aldrig få kryddersalte nok.
SvarSletNej, det er skønt lige at kunne bruge i maden!
Slet