Ingredienser og fremgangsmåde - mængden rækker til 2 personer:
kyllinglår:
frosne kyllingelår med rygstykke
sesamfrø
tørret rosmarin
Kog kyllingelårene i ca. 20 min, og pil efterfølgende skindet af.
Læg dem i et ildfast fad, og krydr med rosmarin og sesamfrø.
Giv dem ca. ½time i ovnen ved 200 grader.
Fyldte portobellosvampe:
2 store portobellosvampe
125 g. friskost light
1 fed hvidløg
tørret timian
peber
knus hvidløget og rør det i friskosten sammen med timian og peber.
Fyld svampene med blandingen.
Kom svampene i et ildfast fad, og bag dem i 20 minutter ved. 200 grader i ovnen.
Blomkåls"ris":
ca. 300 g. blomkål
et forårsløg
2 tsk. smør eller margarine
et fed hvidløg
salt
Kog blomkålen mør i vand med lidt salt og mos den efterfølgende. Snit forårsløget i små ringe, knus hvidløget og kom det hele i mosen sammen med smør. Smag evt. til med salt.
Pynt evt. med halve cherrytomater.
VELBEKOMME
Uhmmm det både lyder og ser lækkert ud :D Guf altså og så er et jo mega sundt! Det kan vi lide :D
SvarSletDet er også lækkert - de fyldte svampe var lidt af et forsøg - det samme med blomkåls"risene". Jeg havde tænkt det som mos, men da jeg lavede det, blev det helt anderledes, men ikke dårligere af den grund.
SletDet smagte rigtig godt - eller det vil sige i hvert fald suppen, for det er den, som jeg har smagt.
SvarSletHmm, ja, for suppen er ikke min opskrift - hehe.
Slet