søndag den 9. oktober 2016

Lyserød lørdag i strikkens tegnOktober plejer at være måneden, hvor "Lyserød Lørdag" løber af stablen, og i år havde jeg sammen med min søster valgt at deltage i et arrangement hos TV-Syd, hvor alt gik til Knæk Cancer.

Omdrejningspunktet var selvfølgelig strik, så der var foredrag af Den Store Strikkedysts vært, Koushi, en fortælling om programmet og ikke mindst to indlagte strikkedysts.Vi skulle på et kvarter strikke en lyserød sløjfe i noget garn, der ikke var så samarbejdsvillig. Min garnration rakte heller ikke til at blive færdig, så jeg måtte aflevere en ufærdig sløjfe. 
Vi fik dog mulighed for at strikke den færdig, så jeg startede forfra og strikkede den i stedet på en finere pind, hvorved at garnet rakte ;-)

Senere fik vi næste udfordring, nemlig at strikke en tulipan efter samme opskrift, som i den igangværende 3. sæson af  "Den Store Strikkedyst" afsnit 2. Opskriften findes i øvrigt her. Vi skulle dog ikke strikke stilken. Den fik vi :-)
Jeg nåede færdig indenfor tidsgrænsen på en time, men fik ikke taget et billede af min tulipan. Der var ikke tid til at hæfte pænt, så man finder ret hurtigt de lidt mindre pæne løsninger for at kunne aflevere et færdigt produkt ;-)Efterfølgende var der auktion på buketter af de strikkede blomster, hvor hele overskuddet igen gik til Knæk Cancer. Jeg fik således en buket med hjem for 150,-. Den indeholdt dog ikke min egen tulipan, men pyt, den var fin.

Garnet, som vi strikkede af, var sponsoreret af By Nyboe, og det var rester fra dette års strikkedyst. By Nyboe er firmaet bag garnbutikken i sæson 3. 

Efter arrangementet kunne man vælge at komme på rundvisning på TV-Syd og også at se nogle af produkterne fra sidste sæson af "Den Store Strikkedyst". Det var virkelig interessant og sjovt at se de ting, som var blevet strikket. Der er i den grad detaljer, som man ikke ser på tv, detaljer som er ret flotte, fx perler osv. 


Bikinierne fra afsnit 7 sæson 2 - strikket med bl.a. artyarn:Min favorittaske i neverkont - det skal jeg have lært at strikke:Den fine høne på babyblusen:
Finalevinder-brudekjolen:...og det mest omtalte strik :-DSom strikker og strikkeelsker var det en helt fantastisk dag sammen med andre med samme passion <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.