tirsdag den 9. august 2016

Krealegene er godt i gang

...og det går godt for mig i disciplinen sjalsstrikning.

Jeg har valgt, at mit projekt under #krealegene skal være at få strikket Haslevsjalet, som Charlotte Kaae har designet. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er blevet ret glad for en del af Charlotte Kaaes designs, og Haslevsjalet har jeg i et stykke tid haft i tankerne.
Da jeg også deltager i en kreativ udfordring, som jeg skrev om i mit sidste indlæg, var det oplagt at kæde projektet sammen med #krealegene hos Photomusen.
Opskriften er i øvrigt gratis og let at forstå.Jeg har valgt at tage udgangspunkt i det røde mohairgarn, som jeg modtog, og jeg strikker på pind 4½, der giver den tæthed, som jeg godt kan lide.

For at gøre sjalet lidt mere eksklusiv i udtrykket, har jeg fundet nogle røde glasperler, som jeg strikker med. Perlerne har jeg haft liggende længe. De er i øvrigt købt i Tiger.
Jeg har nemlig en ide om, at det skal være et julesjal - et man kan bære juleaften, så der skal en lille smule glimmer til.Jeg har ikke afgjort endnu, om selve kanten skal strikkes i et andet garn. Det må jeg afgøre, når jeg når til den del.

Det grønne sjal, som jeg var i gang med, da jeg skrev det forrige indlæg, har jeg færdiggjort. Det mangler kun at blive fotograferet ;-)

10 kommentarer:

 1. Det ser super godt ud. Det er et lækkert sjal

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint - og en smart detalje med perle i samme farve som garnet-:)

  SvarSlet
 3. Ser flot ud. Dejlig farve :)

  SvarSlet
 4. Det ser virkelig flot ud. God ide med perlerne!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det elegant og avanceret ud -- jeg hepper glad og gerne med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Bella <3
   Jeg håber at nå i mål inden søndag, men det bliver knebent.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.