onsdag den 28. januar 2015

Mere Westknit på pindeneSiden MKAL'en med Westknits Exploration har jeg haft lyst til at kaste mig ud i endnu et Westknit-design.

For længe siden faldt jeg for Color Craving, men har ikke haft modet til at springe ud i det. Da jeg pga. købet af Den sidste Westknit kunne få - 20% på en opskrift, måtte det være startskuddet til at komme i gang med sjalet.

De to sidste aftener har jeg strikket på det, og i skrivende stund ser det således ud:


Som man måske kan ane, så strikkes der "fra og tilbage" omkring "spidsen" af trekanten. Det er altid spændende at skulle strikke noget på en anderledes måde end ellers.

Jeg har valgt at strikke det i Brugsens sokkegarn i grå, natur og en farve mere, som jeg endnu ikke har besluttet mig for - andet end at det bliver limegrøn eller orange ;-)


6 kommentarer:

 1. Hvor er det spændende! Jeg er faktisk også blevet mere og mere lun på WestKnits. Jeg skal til Amsterdam i weekenden, hvor jeg skal besøge den butik, han har sammen med en anden... Og måååskeeee kommer jeg til at købe et kit med hjem til et tørklæde. Jeg håber, at der er noget superlækkert at vælge i mellem. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det fedt, Astrid!
   Ih, jeg håber, at du fortæller lidt om det på din blog - mon ikke, at du finder noget lækkert!

   Slet
 2. Det ser vildt spændende ud. Glæder mig til at se hvad det ender med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Liv. Jeg nærmer mig i skrivende stund afslutningen på clue 1, og det kører derudaf.

   Slet
 3. Ser meget spændende ud! Glæder mig til at se resultatet:-)

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.