onsdag den 9. juli 2014

"Link Your Stuff" hos Cupcake By MeI den kommende weekend, nærmere bestemt fra d. 11. - 13. juli har man hos Elena med bloggen Cupcake By Me mulighed for at linke til sit stuff!

Kort fortalt går det ud på, at man kan linke til en af de kreationer, som man er mest stolt af, dvs. man skal ikke til at skrive et nyt indlæg, igang med symaskine, hæklenål eller strikkepinde, men bare finde lige præcis den ting, som man rigtig gerne vil vise frem endnu en gang.

Man har hele weekenden til at deltage, og efterfølgende kan man jo klikke ind på nogle af de andre deltageres blogge og måske falde over et nyt sted, som man har lyst til at udforske og følge.

De nærmere detaljer for legen findes lige her.

Jeg skal i hvert fald lege med - skal du?4 kommentarer:

 1. Sikke endnu et godt intiativ Elena har taget, jeg deltager ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo flere vi er, jo sjovere er det som regel.
   Så fedt, at du også er med!

   Slet
 2. Ja, det er et super initiativ. Jeg vil også deltage igen:-) Og jeg kan se, at Elena skriver, at man kan linke til flere forskellige projekter fra den samme blog, så du kan endda linke til dine top-3 projekter el.lign, Anja:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har slet ikke fået med, at man kan deltage med flere ting.
   Jeg havde lidt svært ved at finde lige den ting, som skulle være mit bidrag. :-) men det endte med FoxHouse-sokkerne, som var en kamp, men som jeg var tilfreds med til sidst.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.