torsdag den 19. juli 2012

Lækker kyllingesalat


- lækkert til frokost og nem at have med i madpakken. Kan serveres med et stykke rugbrød og andet grønt fx. tomatbåde og slikasparges.

Ingredienser:

150 g. kogt kyllingekød i tern (jeg brugte en pakke færdigskåret)
ca. 125 g. græsk yoghurt 2%
ca. 2-3 radiser
et forårsløg
karry
peber

Fremgangsmåde:

Snit radiserne i små tern.
Skær forårsløget i små ringe.
Bland kylling, græsk yoghurt, radiser og forårsløg og smag til med karry og peber. 

4 kommentarer:

  1. Uhmmm lyder bare guf! Det skal da prøves - måske det kan få den bette til at spise kylling! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det bliver spændende, om han så vil have kylling :-)

      Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.