lørdag den 13. august 2011

Personlig bryllupsgave

Jeg har gennem 12 år haft en tysk penneveninde - tænk, at vi har skrevet sammen i 12 år og altsammen pga. at jeg købte nogle Backstreet Boys-cd'er af hende gennem det tyske ungdomsblad "Bravo"! Cd'erne har jeg i øvrigt endnu og kunne ikke drømme om at sælge videre!
Hun skulle giftes d. 30. juli, og jeg ville derfor give en opmærksomhed. Det hele endte ud med at lave noget personligt til brudeparret.
Jeg fik at vide, at de på deres badeværelse har farverne turkis og orange, så det var nærliggende at strikke et par vaskeklude. I første omgang var min tanke, at de skulle have en klud med deres forbogstaver, men da jeg søgte på Ravelry, fandt jeg i stedet nogle søde klude med hjerter på. Opskriften kan findes hos KrisKnits, som i øvrigt har flere rigtig søde ideer til forskellige klude!

Her er så resultatet, som modtagerne blev rigtig glade for:

Samtidig fik jeg også mål på deres mobiltelefoner, idet jeg godt kan lide at lave mobilcovers, fordi det er en lille ting, som kan laves i så mange forskellige designs og tilpasses modtageren. Samtidig fik jeg også oplyst deres ynglingsfarver, så resultatet blev sådan:

Til bruden

Til gommen

2 kommentarer:

  1. Det er bare nogle rigtig flotte ting, som jeg ville blive glad for at modtage!

    SvarSlet
  2. Tak, Anita!
    Jeg ved, at modtagerne faktisk blev rigtig glade for det. Det tager alligevel en rum tid at lave det og ikke mindst udtænke, hvad gaven skal være ved sådan en lejlighed.

    SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.