mandag den 11. april 2016

Clue 2 i "The Meadow"

I morgen kommer clue 3 i The Meadow, og jeg er klar til næste step.

Jeg løb lidt ind i problemer med de 5 firkanter i clue 2, smørblomsterne.
Da jeg havde hæklet et par stykker, målte jeg, om de var ligeså store som dem fra clue 1, anemonerne, og det var de - troede jeg.
Da jeg var færdig med alle 5 smørblomster og havde hæftet ender på de 5 anemoner, viste det sig, at smørblomsterne alligevel var en smule mindre.

Jeg havde godt læst i Facebookgruppen, The Meadow CAL-dansk, at nogle løb ind i det samme problem, og det samme kunne jeg læse i læserkommentarerne på Drops' hjemmeside. Det blev også hos Drops, at jeg i en af kommentarerne fandt den løsning, som var nemmest for mig - nu hvor jeg havde hæklet alle firkanterne og ikke havde den store lyst til at pille alle op igen.

Jeg pillede kun den sidste omgang fastmasker op og hæklede i stedet halvstangmasker. Det var nok til at afhjælpe problemet, og nu er alle enderne hæftet (på nær den yderste ved smørblomsterne), så tirsdag kan bare komme an ;-)

Anemonerne (clue 1) til højre og smørblomsterne (clue 2 til venstre

4 kommentarer:

 1. De er så fine - jeg kan rigtig godt lide dit farvevalg!

  SvarSlet
 2. Du er simpelthen så god til dit håndarbejde, de bliver rigtig flotte :-)
  Jeg kan godt lide farverne.
  Flot foto af dig i dit kostume strikketøj :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig mange tak, Maria <3
   Jeg er også rigtig glad for det farvevalg, som jeg er endt ud med - omend det er anderledes end det, som jeg plejer at kaste mig ud i.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.