mandag den 28. december 2015

Klud og klæde til kaffeglad kvindeI forbindelse med Lucia valgte jeg igen i år at være med til at bytte luciagaver  med en lille flok veninder.

Lidt pudsigt, så fik jeg som sidste år Striksofie, og da jeg sidste år gav hende et sæt grydelapper, som hun har været meget glad for, valgte jeg at gøre brug af koppen igen.


Jeg ved, at hun godt kan lide hjemmestrikkede, små håndklæder, så jeg kastede mig ud at strikke koppen vha. intarsiastrik
Det var ikke det letteste at give sig i kast med, idet jeg nogle steder havde 7 små nøgler igang, men det lykkedes mig at komme i mål, selvom det holdt hårdt.
Et par steder var jeg ikke helt tilfreds, men jeg orkede ikke at pille op, så jeg tilsidesatte min perfektionisme.Da jeg havde mere garn i overskud, valgte jeg også at strikke en matchende klud. Den er helt enkel strikket, og efterfølgende har jeg hæklet en kant magen til den på grydelapperne. Til sidst broderede jeg koppen på med maskesting.Garnet er Nr. 8 fra Hjertegarn.

Sammen med håndklæde og klud fandt jeg en matchende æske formet som en LEGOklods, og som kan bruges til nåle og andre småting.

8 kommentarer:

 1. Hvor er det et fint håndklæde og klud

  SvarSlet
 2. Og StrikSofie er så glad for det fine sæt ^^

  SvarSlet
 3. Sikke en sød idé med at bytte Lucia-gaver :-) Godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også den ide, Bella - det er så hyggeligt og ikke så omstændigt og omfangsrigt som fx adventspakker.
   Du må også have et godt nytår <3

   Slet
 4. Flot gave - og hvor er du god til maskering, dets herrens ud nårjeg har forsøgt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Karin <3.
   Jeg kan ikke lige finde et tip til, hvordan man syer maskestingene. Jeg ved, at min fætters kærestes mor også havde problemer med at sy dem, så jeg gjorde det for hende (det skulle være en elefant). Hendes blev heller ikke pænt.
   Når jeg syer dem, trækker jeg så meget i garnet, at stinget ligger lige på og er en meget lille smule fast. Det er svært at forklare...

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.