onsdag den 7. oktober 2015

Kids Month: En elefant til Silas


Så er det blevet tid til at tage hul på oktoberudfordringen, nemlig Kids Month.
Udfordringen er søsat af Lise med bloggen "Savværksvej". Den løber i ugerne 41, 42, 43 og 44, og hver uge har sin overskrift.
I denne uge er temaet "Børneværelset".Min fætter og hans søde kæreste har for lidt under en måned siden fået en lille dreng, Silas. Hans storebror, Lucas, fik en hæklet elefant, så jeg synes, at lillebror også skal have en.

Opskriften stammer fra et gammelt ugeblad, men den minder meget om den fra Stof & Stil, ja faktisk er jeg næsten sikker på, at det er den samme opskrift.

Jeg har også denne gang hæklet den på en tyk nål, nemlig nummer 5, for jeg synes, at netop denne elefant godt kan bære at blive hæklet med tykt garn.Jeg overvejede en del, hvordan jeg skulle lave øjnene. Skulle de være ligeså simple som på mine to tidligere elefanter, eller skulle jeg hoppe ud i noget helt nyt. Som man kan se på billederne, valgte jeg igen at lave dem helt simple og tilføje et lille hvidt sting i øjnene for at gøre dem mere levende. Jeg synes, at øjenbrynene gør, at elefanten får personlighed.

Jeg har nu  hæklet tre af slagsen, alle tre er blevet ret store, og selvom jeg ikke er fan af at sy benene på, så elsker jeg den færdige elefant - den er da kær!
Mine tidligere elefanter:

Lucas' elefant

Lucys elefant

8 kommentarer:

 1. Det er bare en "lækker-fant".... heldige lille knægt, der får den som legekammerat....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Inge - jeg håber også, at han bliver glad for den <3
   Hans storebrors elefant blev hans mor i hvert fald glad for ;-)

   Slet
 2. Hvor er den skøn. Og så lækre farver.

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.