torsdag den 27. august 2015

To-do/Ta-da i september - jeg er med, er du?


Helle, der står bag bloggen "Belladotte" har efter at have luftet den manglende blogaktivitet blandt de kreative bloggere, kastet en masse bolde i luften med inspiration til, hvordan der igen kan komme mere gang i indlæggene igen.

En af boldene har Linda med bloggen "Boldreels kreative hjørne" grebet, og hun har sat gang i en omgang "To do/ta-da" i september.
Kort fortalt laver man en liste over de ting, som man gerne vil færdiggøre i løbet af dette års første efterårsmåned og viser resultaterne frem på din blog.

Linda laver en liste over alle de deltagende bloggere, så man kan følge med i, hvad andre har gang i af spændende projekter.

Intet projekt er for stort eller for lille, så er det noget for dig, klik ind hos "Boldreels kreative hjørne" og meld dig til.


Min liste er endnu ikke lavet, men jeg har nogle ideer til, hvad jeg gerne vil sætte gang i.
Jeg har dog stadig et par dage til at få min liste lavet.

8 kommentarer:

 1. Jeg er også tilmeldt - det skal nok bliver sjovt! Jeg glæder mig i hvert fald til at følge de andre blogger og deres projekter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret spændt på at se folks kreationer og ikke mindst følge processen.
   Jeg tror også, at det nok skal blive sjovt.

   Slet
 2. Åhhh, jeg deltager vist ikke. Meget af det jeg går og laver, opstår impulsivt og af lyst. Dur ikke til fastlagte opgaver, men vil glæde mig til at følge med fra sidelinien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den tanke og måde at gå til projekterne på, kan jeg sagtens følge <3

   Slet
 3. Det lyder som en god ide. Så jeg har også meldt mig til. Jeg har altid nogen ufo´er som trænger til at blive færdige. Og så har jeg 14 dages ferie i september og dermed mere strikketid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så skønt, at rigtig mange vil være med til at tage udfordringen op - det skal nok blive spændende!
   Jeg glæder mig til at se, hvad du får færdiggjort i september.

   Slet
 4. Det er en rigtig god ide. Jeg skal have lavet en liste, og måske den endda bliver med ego-strik for første gang, gisp! Glæder mig til at se din liste:-) kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende med din ego-liste - det glæder jeg mig til at se, hvad det ender ud i!

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.