tirsdag den 21. oktober 2014

"Den store Strikkedyst" og armstrik


Nogle gange kigger jeg på hvilke søgeord, der bringer folk ind på min blog.
Det kan til tider være nogle lidt sjove af slagsen, men inden for den seneste uges tid har der været forskellige ord indeholdende noget med armstrik.

TV-Syd kører for tiden en konkurrence på tv, "Den store strikkedyst", hvor kvinder dyster i forskellige strikkerelaterede discipliner, bl.a. strik af babysok på tid, strik af et personligt halstørklæde, upcycling af en sweater og i sidste program fremstilling af en poncho vha. armstrik.

Måske er det netop dette program, der har været anledning til flere "armstriksbesøg" på bloggen?


Tidligere har jeg forsøgt mig med armstrik, og det kom der også en DIY ud af, idet jeg valgte at afprøve at armstrikke et trekantet sjal i stedet for det tørklæde, som de fleste armstriksvideoer handler om.

Opskriften findes her.

Det bliver løst, hvis man ikke er obs på at stramme maskerne til, men når først man har fat i teknikken, så kører der derudad, synes jeg.Jeg følger selv ivrigt med i programmet hver lørdag. Det er rigtigt sjovt og interessant at se, hvad deltagerne finder på, når en opgaves vurderingskriterie er det kreative.

4 kommentarer:

 1. Jeg har set de første afsnit af Strikkedysten på nettet (Jeg er jo ikke så heldig, at jeg kan se TVSyd på mit TV) og jeg undrede mig ret meget over tidsrammen. Bliver det ved med at være så stramt? Det virkede nemlig til, at det "aldrig" er muligt at nå opgaven inden for tiden...
  Og jeg er vild med dit armstrik sjal. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tidsrammen er mindre stram i det sidste af programmerne.
   De skal lave pulsvarmere, og alle er færdige før tid.
   I et af de andre programmer vælger de også at give dem ½ time mere.

   For ja, ellers bliver det hele så ufuldendt, hvis de aldrig når færdige.

   Slet
 2. Jeg følger også troligt med i den store strikkedyst. Jeg kan blive så opslugt af det at jeg slet ikke kan koncentrere mig og det kreative jeg er i gang med at lave :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg sidder også uden noget i hænderne, når jeg ser det. Jeg skal have det hele med - og ellers tager jeg det igen på TV-syds hjemmeside :-D

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.