lørdag den 13. oktober 2012

Ecco Walkathon


For et stykke tid siden havde min mand og jeg tilmeldt os årets Ecco Walkathon i Kolding, og senere fik vi også lokket min søster og svoger med.

Som deltager fik  man en rygsæk med vand og et æble i, og samtidig gik de 50,-, som man betalte for at deltage, til et eller flere af tre organisationer. Man kunne som deltager selv vælge, hvem der skulle have ens bidrag.
Udover de 50,-, gav Ecco 7,50 kr pr. tilbagelagt kilometer, og da jeg tog den lange tur på 10 km, valgte jeg, at mit samlede bidrag på 75,- skulle gå til WWF. Det var bare at sætte et eller flere krydser på sit "gåbevis".


Inden start var der underholdning af bl.a. Bubber, som faktisk var ret sjov, og med efterfølgende fælles opvarmning.Det var en rigtig god tur, trods et par byger undervejs, og ja, der var også rigtigt meget mudder på turen, men det var super hyggeligt og skønt at få set byen fra andre vinkler.3 kommentarer:

 1. Vi kørte gennem Kolding og så også en del komme gående :) Vi så også det gav en god haglbyge over jer!
  Godt gået :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne have været sjovt, hvis vi endnu en gang var stødt ind i hinanden ved et tilfælde :-)
   Skal du til Kreative Dage i Fredericia igen i år?

   Slet
  2. Ja det skal jeg :) Skal afsted med barnevognen (og Julie) og min mor igen i år, men vi ved endnu ikke lige hvilken dag vi skal afsted :)

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.