fredag den 7. oktober 2011

Restemad

Her til aften skulle rester fra de sidste to dage bruges.

Jeg havde en rest revne rødbeder/pastinakker/gulerødder liggende samt et stykke laks. Laksen skar jeg i små stykker og kom det sammen med rodfrugterne på panden sammen med en dåse cocktailpølser. Op for varmen og lade det stege lidt i en smule fedtstof.
Jeg rørte 4 æg sammen med lidt mælk, reven peberrod, lidt bagepulver, salt og peber, og kom massen ud over de revne rodfrugter og kødet på panden.
Så var det bare at skrue lidt ned for varmen og vente på, at æggemassen fik sig "sat".
Som pynt cherrytomater fra drivhuset skåret i halve - god appetit!

2 kommentarer:

  1. Mums!! Ei, I får altid sådan noget spændende mad hjemme hos jer! :-D

    SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.