onsdag den 6. april 2016

The Meadow - Drops‘ mystery CAL

Jeg har jo stadig et tæppe liggende, der ikke er blevet færdigt endnu, men det nærmer sig sin afslutning. Det må jeg vist hellere få vist jer i et senere indlæg ;-)Alligevel blev fristelsen for stor med al den reklame for Drops' mystery CAL, "The Meadow", så jeg er sprunget med på udfordringen.

Mystery-CAL'ens første ledetråd blev sat i gang for lidt over en uge siden, men da jeg ikke havde garn nok til det på mit lager, måtte jeg bestille noget. I opskriften er der anvendt bomuldsgarn. Jeg kan ikke forene mig med at skulle putte under noget, der minder om hæklede gæstehåndklæder, så jeg valgte at bestille Blackhill Højlandsuld hos Garnudsalg i stedet. Jeg har læst en del positivt om det, og i forgårs blev pakket hentet.

Mit valg plejer at falde på pangfarver, men denne gang har jeg valgt nogle mere afdæmpede farver, så tæppet passer til den nye stol i karrygul, som min husbond og jeg lige har købt. Vores Ikea-sofaer har ligeledes fået en makeover og er nu grå.
Garnet er derfor købt i "Rullesten", "Mørk rullesten", "Antracit", "Flødeskum" og "Karry". Jeg bestilte også en mørk petroliumsblå, men de fem andre farver fungerer bedst sammen. Den mellemgrå "Mørk rullesten" bliver bundfarven.

Jeg har allerede hæklet de fem første firkanter, der udgør clue 1. Blomsten er en anemone:Min hæklefasthed på nål 3 passer meget godt med den i opskriften, og jeg er godt tilfreds med fastheden i mine firkanter.

Måske bliver der allerede i aften, at jeg kaster mig over clue 2, der er en smørblomst.

2 kommentarer:

  1. Uha jeg har - indtil videre - holdt mig i skindet, for ikke at få startet på for mange ting. Men flotte er de, spændende at se hvordan det bliver

    SvarSlet
  2. Jeg er også ret spændt på, hvad det ender ud med.
    Heldigvis er det ikke så meget, der skal hækles fra uge til uge, for ellers var jeg nok ikke hoppet med.
    Jeg kan godt forstå, at du holder dig i skindet, når du i forvejen har en del andet liggende.

    SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.