mandag den 7. marts 2016

Fristelsen blev for stor til AOH-messenJeg havde ellers en plan om ikke at købe noget garn, før jeg havde færdiggjort 10 projekter i dette år. Fristelsen blev dog for stor i lørdags, hvor jeg sammen med min søster var på AOH-messen i Rødekro.

Det var den mindste messe, som jeg har været til, men den var rigtig hyggelig, og der var rigeligt at se og røre ved ;-)

Jeg kunne simpelthen ikke stå for garnet hos Yarnlovers, så jeg købte to fed rigtigt lækkert garn af mærket Leading Men Fiber Arts. Det er det dyreste garn, jeg nogensinde har investeret i, men det er så flot og lækkert!

I "Den store strikkedysts" stand faldt jeg over Irene M. Jensens nye bog, "Strik en trekant", og efter en snak med hende måtte jeg også have et eksemplar med hjem af bogen. Jeg vil nemlig gerne have nogle flere metoder til, hvordan man kan strikke mere løsrevet fra diverse opskrifter. Bogen indeholder nemlig ikke en direkte opskrift, men i stedet en forklaring på, hvordan man med garnrester og garn fra egen beholdning kan strikke div. beklædning.
Irene er i øvrigt kvinden bag en af de kreative blogge, som jeg følger, nemlig "Hvad er livet uden garn?"

En strikkefasthedsmåler røg også med hjem, og det samme gjorde noget billigt effektgarn.4 kommentarer:

 1. Skønne sager og garn du har fået købt

  SvarSlet
 2. Tak for vores lille hyggelige snak. Jeg håber du får glæde af bogen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Irene <3
   Det var hyggeligt - og hvor kan man mærke din gejst omkring strik - det er inspirerende!

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.