lørdag den 6. juni 2015

Klutealong 2015 - mine bliver grøn strik for en god sag

Vårsøg


Sidste år deltog jeg i Bittamis Designs Klutealong, og igen i år har jeg valgt at hoppe med på udfordringen, hvor der hver uge kommer et nyt mønster. I alt vil der være fem forskellige designs.

Samtidig gjorde min kære søster med bloggen Photomusen mig opmærksom på en gruppen "Strik grønne grydelapper for en god sag" på Facebook, hvor der strikkes og hækles grydelapper til fordel for Scleroseforeningen og kampen mod sygdommen. 
Projektet er udvidet til også at omhandle diverse klude, så jeg har derfor besluttet, at de fem klude, der skal strikkes i klutealongen, bliver strikket i grønne farver, så de kan gå til projektet.
I al sin enkelhed går det ud på, at alle grydelapper og klude bliver samlet sammen og solgt ved Fanø Strikkefestival. Sidste år endte projektet med at kunne donere over 16.000 kr til forskningen.

Photomusen ala min søster strikker også klude

Den første klud, "Vårsøg", har jeg valgt at strikke i id-garn købt i Brugsen.
Farven passer i øvrigt perfekt til kludens navn.

Som altid er opskriften fra Bittamis let at gå til, og det er altid sjovt at afprøve nye mønstre. Sidste år endte jeg med at lære at strikke snoninger.

Vårsøg

4 kommentarer:

  1. Det var da en rigtig god ide og god måde at kombinere fornøjelse med velgørenhed :-D og smukt bliver det jo kan jeg se! :-D

    SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.