tirsdag den 18. marts 2014

Flere sanseindtryk fra en fantastisk weekend

Som jeg skrev i mit foregående indlæg, havde vi stadig en koncert til gode lørdag aften. Backstreet Boys var i den danske hovedstad, og det måtte jeg selvfølgelig være en del af :-)

Min mand, søster, svoger og jeg valgte at gå til Forum senere, så vi ikke skulle vente i den meget lange kø.
Det betød, at vi kunne gå direkte til døren og blive visiteret.

Et lidt sløret foto af min søster og jeg
Jeg hører  til blandt de korte højdemæssigt, så jeg var godt klar over, at det ville give problemer i forhold til at se ret meget af det, der foregik på scenen, men heldigvis er der storskærme til den slags arrangementer.
Vi var dog en smule heldige, for vi endte med at finde en ståplads ovenpå noget plastik-værk, som dækkede over diverse elkabler. Man kan lige ane det på ovenstående billede. Det gav lige lidt ekstra centimeter til mine i forvejen 149 af slagsen.

Udsigten fra øjenhøjde med en af storskærmene

Men ringe højde eller ej, så var det en fest at være med til!
Jeg blev Anja 17 år igen i løbet af et splitsekund, og så blev det hele ellers skudt i gang med "The Call". Det var fedt, og ingen tvivl om, at de fem gutter kan synge og ikke mindst danse - også selvom de nu er blevet 21 år ældre, siden de startede. Jeg har altid været fan af Kevin, og det ændrede koncerten ikke på. ;-)

For mig var højdepunkterne "The One", "Shape Of My Heart", "Everybody" og "Larger Than Life". Det er bare altid overvældende at være sammen med tusinde andre, hvor alle synger med på samme sang - lige til at få gåsehud af! Næsten alle deres største hits blev fremført, og de holder stadig i mine ører. Der bor stadig en lille poptøs i mig, som elsker god popmusik og synkron dans fremført af teenagerårenes idoler.
Det var dog ikke kun kvinder, der var at finde blandt publikum. Der var en del mænd også. Til venstre for mig stod to tvillinger af hankøn, som så absolut var fans. Ih, man bliver grebet af stemningen og at være omgivet af folk, der elsker den samme musik som en selv.

Som det ofte har været tilfældet, når jeg har været til koncert i Forum, så er lyden ikke den bedste, hvilket gjorde, at når der var ophold i numrene, og der blev vist klip med gruppen på storskærmene, var det svært at høre, hvad de sagde.
Jeg savnede nu også liveorkester, men det forsvinder nok mere og mere...

Alt i alt var det en fed oplevelse, selvom jeg ikke kunne se så meget, og det var så absolut en oplevelse, som jeg kan leve en rum tid på :-)
Jeg vil dog overveje en anden gang at købe tillæg til den almindelige billet, så jeg kan se lidt mere og få adgang til området tættest ved scenen. Tidligere har jeg sneget mig til at stå på bl.a. trappen i Forum, men vagterne er nu mere opmærksomme og beder folk gå væk fra trinnene, og det er også helt ok. Folk stod ret tæt, så det at bevæge sig ned bagerst i hallen gjorde heller ikke udsigten bedre - der var ganske enkelt pænt mange mennesker - ca. 10.000 af slagsen. Sidste gang, jeg var af sted til BSB-koncert, var  i Gigantium i Aalborg i 2005, og der var der meget mere plads til folkemængden og derved kunne jeg se mere af sceneshowet.
Så hvis ikke det bliver moderne med plateausko, må jeg gribe lidt dybere i lommerne ;-)

Mod scenen

4 kommentarer:

 1. Åh - BSB <3 Jeg så dem også i 05 i Aalborg sammen med Kit - vi fik billetterne i 15 og 19 års fødselsdagsgave, og så blev der ellers sunget med. The Call, Drowning og Quit Playing Games er nogle af mine favoritter.
  Kan huske de sang fødselsdagssang for Kevin, fordi han havde fødselsdag kort tid forinden, samme dag som mig, d.3 oktober - så den var jo næsten også til mig ;-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor er det skønt at læse om din og søsters oplevelse <3
   "Drowing" er også et godt nummer!

   Slet
 2. Det var simpelthen en god oplevelse!

  Hey, så må vi da have været til koncert med jer to, Kit og Anne! Vi var også i Aalborg i 2005.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tænkte jeg også, Anita :-)

   I lørdags var vi under samme tag som kvinden bag bloggen "Strikkoman".

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.