torsdag den 31. oktober 2013

Et døgn i græskarrets tegn


I går blev der her taget forskud på Halloween.

Menuen stod nemlig på bagte hokkaidoskiver som tilbehør til noget paneret fisk.
Jeg fulgte Lisbeths opskrift, men da jeg kun havde tørrede krydderier, brugte jeg dem i stedet for friske.



Jeg kan virkelig anbefale opskriften!
Jeg har før bagt hokkaido og også i skiver som her, men disse her bliver virkelig lækre. Måske er det pamesanosten, der giver det sidste til smagen.



På jobbet var der også pyntet flot op - allerede fra morgenstunden.
Elever havde lavet græskarlygter og delte små "uhyggelige" skilte ud ala hjertet.




Faktisk synes jeg efterhånden, at Halloween er en meget sjov tradition, som skaber lidt (u)hygge og sjov i den mørke okober - og ikke mindst har den gjort, at det er blevet lettere at få fat i hokkaido-græskar! Jeg elsker nemlig hokkaido i alle afskygninger - mums!


Nu vil jeg smutte ud i køkkenet og tilberede hokkaido :-)

______________________________________________________

Jeg kan i øvrigt afsløre, at meget snart sætter jeg en give-away på højkant....



8 kommentarer:

  1. Nej, hvor ser det hyggeligt ud med dekorationer på skolen. Love it!

    De bagte hokkaidos må prøves i den variant, du her viser. Jeg elsker hokkaido og kunne spise det hele året rundt.

    Her er der også indtruffet Halloweenstemning. De første udklædte har været og banke på døren. Jeg får helt lyst til at pynte op udenfor døren med græskar og andet. Det er da hyggeligt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Her var der slet ingen, der bankede på.... jeg synes også, at det er ret hyggeligt med pynt og græskarlygter!

      Slet
  2. Sikke fint pyntet der er på din skole....dejligt og se.
    De der bagte skiver må jeg da også prøve....det ser i hvert tilfælde lækkert ud :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dem skal du bestemt prøve! De smager virkelig godt!

      Slet
  3. mums de græskar ser lækre ud. Har aldrig turde begive mig ud i at lave noget med græskar, måske jeg alligevel skulle forsøge en dag :)
    KH Micha

    SvarSlet
    Svar
    1. Bare kast dig ud i det. De har en helt anden smag end andre grøntsager - mere sød og nøddeagtig i det, så et lækkert alternativ til det andet grønt.

      Slet
  4. Mmmh, lækre græskarfritter og højtidspynt i en :D Det er ren winwin.

    - Anne

    SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.