tirsdag den 1. oktober 2013

Bomuldsbjerget

Jeg er jo ved at få sat system i mit garn ved at lave en stashliste på Ravelry.
Nu er der kommet styr på mohair- og uldblandinger samt effektgarnet, så turen er kommet til bomulden.

Jeg har alt bomuld og bomuldsblandinger i en stor plastpose - nå ja, noget ligger også spredt andre steder - og det hele blev hældt ud på stuegulvet.Jeg faldt flere nøgler i en strikkekurv, som jeg har, og så var det tid til at få hele molevitten sorteret, så det er lettere at holde styr på, hvilke nøgler der er blevet fotograferet og "stashet".Efter at billedet er taget, har jeg ydermere fundet tre nøgler bomuldsgarn.... I hvert fald er der noget at strikke og hækle håndklæder, klude og djævlehuer af!

13 kommentarer:

 1. Det er imponerende! Kan man egentlig få nok bomuldsgarn?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også det, som jeg tænker, for det er jo vigtigt at have forskellige farver ik?

   Slet
 2. Man kan aldrig få nok bomuldsgarn. Men man burde måske bruge det man har, før end man køber noget nyt. Men hvem mestrer den kunst????? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er et rigtigt godt spørgsmål, Majbrit... Altså jeg mestrer ikke den kunst... og spørgsmålet er, om jeg har lyst til det ;-D

   Slet
 3. Svar
  1. Jeg var også pænt overrasket, for det er lidt anderledes lige at rode rundt i en pose med garnet, men når det pludselig ligger der på gulvet, ser mængden noget anderledes ud!

   Slet
 4. Og du siger jeg har meget garn...tsk tsk ;)

  SvarSlet
 5. Og du siger jeg har meget garn...tsk tsk ;)

  SvarSlet
 6. Bliver pludselig meget glad for mit garn er i kasser... Mængden er såmænd nok ca det samme (for NEJ- man kan aldrig få for meget garn!!!) men det er nu rart at kunne se hvor meget og i hvilke farver man har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg gad også godt at have det i kasser, for en del af det "forsvinder" åbenbart for en stund i sådan en plastpose.
   Min fremtidige plan er også at få det i plastkasser, som kan stå ovenpå skabet i soveværelset.

   Slet
 7. Fantastisk! Du har muligvis endnu mere bomuldsgarn, end jeg har. ;)
  Mht Ravelrys stashliste? Er du kommet i gang med at bruge den sådan rigtig? Er den en stor hjælp? Og på hvilken måde? Hvordan?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke kommet i gang med at anvende listen endnu. Mest fordi jeg allerede har gang i nogle projekter, som jeg håber på at få færdiggjort.
   Jeg ved, at en veninde har stor glæde af sin liste, fordi man både kan se, hvad man har på lager, man kan "reservere" garn til fremtidige projekter (altså notere under garnet, hvad det skal bruges til til og linke til fx opskriften), og ikke mindst kan man klikke ind på garnet og se, hvad andre, der har stashet garnet, har anvendt det til. Det synes jeg er rigtigt smart, for nogle gange har man noget garn liggende, hvor man tænker, hvad det lige skal bruges til.
   Hvis man vælger ikke at slette garn, som er opbrugt, kan man ligeledes gå til bage og se, hvad man har anvendt det til - altså hvis man også gør brug af funktionen "Projects", hvor man kan oploade sine færdiggjorte samt igangværende projekter. Den funktion bruger jeg allerede.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.