fredag den 18. oktober 2013

Ikea fristede med 16 kasserJep, nu har jeg købt 16 papkasser til mit garn!

Jeg kiggede først på nogle af plastik i lyserød, hvid og rød, men da jeg troede, at de også kunne findes i underetagen, tog jeg dem ikke med.

Og pyt, for jeg endte med at falde for nogle i pap med låg - to styks for 19 kr., og pludselig blev det ikke ret dyrt at få opbevaringskasser til (forhåbentligt!) alt mit garn.
Disse kan stå ovenpå skabet i soveværelset, og der kan være min. 15, så jeg købte 16 styks. Oveni er jeg glad for deres udseende. Jeg er nemlig ikke så vild med at skulle se på gennemsigtige kasser, når nu de skal stå fremme. Der kommer i stedet labels på.

Nu er det bare med at få kasserne fyldt :-)

Som en skrev til min Facebookopdatering, så kommer man ikke ud fra IKEA, uden at have brugt min. 1200 kr, og det var også tilfældet i dag :-)
Nye pander, lys til adventskrans (8 i alt, da jeg ikke kunne beslutte mig for en farve), et par kunstige blomster, nye drikkeglas, servietter, 11 små stofdyr til hunden, et par nye køkkenredskaber, to kaffekrus og 300 fyrfadslys - og lidt mere røg med hjem.

Vi endte også med at indtage frokosten i restauranten - og deres chokobudding er bare så lækker!


6 kommentarer:

 1. Det er altså skønt at IKEA kan komme med billige alternativer på det, som alle andre steder bare koster en formue. Fx kasser!

  Sikke mange andre dejlige ting, du har fået med hjem. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig en af deres styrker! Det samme gælder løsninger for opbevaring alle mulige og umulige steder! Jeg elsker deres små "hjem", som de har i deres butik, hvor man kan se, hvad der faktisk kan lade sig gøre - selv på få kvadratmeter.

   Slet
 2. IKEA er bare en skøn opfindelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, elsker at du kalder det en opfindelse :-)) Det er absolut en af de gode!

   Slet
 3. 16 kasser...er det mon nok....tror du ikke det er lidt vel optimistisk....mon ikke du skulle have købt et par ekstra i reserve til alt det garn der har det med at hoppe i kurven (og jeg hvisker Krea-Messe i næste uge)...ha ha ha. Vovsen bliver da også godt forkælet......tillykke med alt det nye... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo... jeg var for optimistisk... ;-) men nu har en stor del af det fået en ny plads.
   Akryl må blive liggende i skabet i poser, men nu kan skabslågen lukkes efter mange måneder ikke at kunne... :-)))

   Jeg håber da på nogle knaldtilbud på messen - såsom nøgler til 5 kr stykket ligesom sidste år :-)))

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.