torsdag den 26. september 2013

Klar til pink weekendI søndags bestilte jeg en af årets støt-brysterne-t-shirts, og allerede tirsdag modtog jeg den.

Den er så fin, og i år kan man få en til at løbe i, så den har jeg valgt, for jeg mangler efterhånden noget nyt til piloxingtræningen.

På søndag skal jeg nemlig deltage i et af Støt-brysterne-arrangementer, nemlig det, som finder sted i Øster Starup-Vester Nebel-hallen fra kl. 10-13, hvor der vil være piloxing, zumba og Latin-Dance Fitness.

I dag læste jeg hos Coco &Co, at hun i Aalborg deltager i Cupcakemafia. Ingen tvivl om, at jeg synes, at det er så fedt, at så mange stabler arrangementer på benene til fordel for det gode formål <3


6 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at modtage min! Det bliver godt på søndag - jeg glæder mig! Masser af god musik, motion og smil på læben!

  SvarSlet
  Svar
  1. Din t-shirt ligger fint her - stadig i indpakningen og venter på at blive taget i brug <3

   Det skal nok blive et godt arrangement ligesom sidste år, og ikke mindst bliver det da lidt spændende, om vi ender med at vinde en af sponsorgaverne!

   Slet
  2. Den ser da flot ud. Håber det bliver et godt arrangement....det er i hvert tilfælde for et godt formål :)

   Slet
  3. Ja, det er nemlig et godt formål, som også var trækplastret for at deltage sidste år, og havde jeg ikke gjort det, var jeg nok ikke startet til zumba og senere til piloxing, så udover at bidrage til det gode formål endte jeg med også med at gøre noget godt for min krop min. en gang i ugen. Det har jeg bestemt ikke fortrudt!

   Slet
 2. Hvor er den fin.
  God fornøjelse med at støtte brysterne.

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.