søndag den 22. september 2013

At få sat system i nøglerne

Det er, hvad jeg nu synes, at der skal til.

I går ville jeg gå i gang med at strikke den lilla og grønne hue, og det endte med, at jeg måtte tømme et par poser med garn samt hive en masse andet ud af skabet for overhovedet at få en mulighed for at se, om jeg havde garn til projektet.

Jeg har endnu ikke fundet noget brugbart, men i stedet har jeg valgt at tage billeder af mit garn og lave en stashliste på Ravelry.

Det går langsomt fremad, men efterhånden giver det mig mere og mere et overblik over mohair og uldudgaverne.
Så venter akryl, bomuld, effektgarn + alt det løse ;-)9 kommentarer:

 1. Uhh ja det burde man gøre, især nu hvor jeg har "arvet" flere kasser fra min mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har længe villet finde et system, så jeg hurtigt kan få et overblik - og hvis man har en smartphone, så kan man også tjekke lagret, når man står i garnbiksen :-)

   Næste step bliver en anden opbevaringsstrategi end plastposer i et skab.

   Slet
  2. Lyder rigtig smart - det må jeg se på

   Slet
 2. Styr på rodet er altid en dejlig ting. Jeg er selv vildt dårlig til at få opdateret min stashliste. Men det er godt nok smart!

  SvarSlet
 3. Sådan kan det gå;) jeg har ikke en decideret stashliste men har lavet system ved at have faner i kasser- to tre stk til bomuld, en til uld, en til strømpegarn osv.... Det gør det nemt at finde det jeg skal bruge og se om jeg har nok...

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt med dit system! Det lyder til at være overskueligt.
   Det er som om, at min lager er blevet for stort til at være systemløs :-)

   Slet
 4. Uuuhhhh...jeg æææælsker min stash-liste på Ravelry. Især er jeg begejstret for at kunne se i andres projects hvad de har brugt deres garner til. På den måde har jeg fået gode ideer til brug af garn jeg ellers ikke anede hvad jeg skulle bruge til.
  Og jeg har allerede et par gange sparet penge ved at tjekke listen inden jeg købte noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan allerede nu mærke, at det giver mig et større overblik. Det er så fedt, når man taster noget garn ind, at det meste allerede ligger i databasen derinde. Det er nemlig skægt at se, hvad andre har brugt det samme garn til.
   Jeg håber også på at kunne spare lidt penge - og ikke mindst få brugt lidt mere af lagret - også selvom det er dejligt altid at have noget brugbart ved hånden.

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.