onsdag den 11. september 2013

Vinhøne in making

Jeg kom sørme igang med høneønsket, og som en af mine læsere skrev, så ville lysten til at strikke den komme i og med, at jeg fik slået de første 100 masker op og strikketøjet voksede. Jeg kan kun give hende ret!

Nu er det store kropsstykke færdigt, og det samme er de to vinger. Faktisk fandt jeg ud af, at jeg  på alle de andre høner, som jeg har lavet, har lavet vingerne forkert... men who cares, når modtagerne ikke ved, hvordan de burde have været ;-)

I dag arbejdes der på at få bundet lavet, men jeg have alligevel købt en nøgle for lidt af den lyseblå farve, så helt færdig bliver den ikke, før jeg har været forbi garnbiksen igen.8 kommentarer:

 1. Det er også bare en sød høne! Det er dejligt, at du er kommet i gang og har fundet glæden ved at strikke en endnu en gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også rigtig godt lide den - den er nu så sød.

   Slet
 2. Svar
  1. Jeg strikker af SandnesGarns "Fritidsgarn", der er 100% norsk uld. Det kan filte, og samtidig er det heldigvis noget af det garn, som man kan købe og samtidig være sikker på, at fårene ikke har været udsat for mulesing.

   Slet
 3. Super sød høne, men hvor kommer vinen ind i billedet?? Er det fordi man kan sidde og drikke vin med den hvis der ikke er andre der gider?? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er, fordi den er lavet til, at man kan at komme selve "posen" fra treliters kartonvin ind i den. Den lille tappehane stritter så ud ved numsen i bag.

   Slet
  2. Nasty ;) Men jeg glæder mig til at se billeder af den :)

   Slet
 4. Hvis man ikke kan hækle kan man så "snyde" og lave hæklearbejdet på en anden måde??

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.