torsdag den 3. januar 2013

Kan sylte paneres?

Da min mand havde købt rigeligt ind med sylte til juledagene, havde vi en del i overskud, som ikke var blevet spist, og samtidig er det jo synd at smide mad ud, så jeg ledte efter en mulighed for at anvende sylten til andet end pålæg.

En søgning via onkel Google gav mig en opskrift, hvor skiver af sylte blev paneret med rasp og æg. Godt så, det måtte jeg afprøve i går.

De panerede skiver kommer på panden til stegning i rigtigt smør, men da de skal vendes, falder de helt fra hinanden.... Hvad gør man så?
Jo, roder hele molevitten sammen på panden og håber på, at det smager godt....


Det gjorde det virkeligt! Det lugtede ikke helt så godt i starten af stegningen, men ingen tvivl om, at det smager godt, sådan lidt af bacon. Det skal i hvert fald prøves igen!

"Syltemolevitten" blev indtaget sammen med kogte kartofler, ostesovs fra Arla og stegte grøntsager bestående af grøn peberfrugttern, hakket løg og skiveskårne champignon.
2 kommentarer:

  1. Ser lækkert ud - er dog ikke vild med sylte

    SvarSlet
  2. Det var da opfindsomt, men da jeg ved hvordan sylte bliver lavet, så spiser jeg det ikke... Glemmer ALDRIG det grisehoved, der lå og gloede på mig en nat, hvor jeg skulle have noget at drikke fra køleskabet... I guder hvor blev jeg skræmt! AD! Men tror dig når du siger, det smager godt ;)

    SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.