lørdag den 20. oktober 2012

Arne og Carlos

En sød kvinde gjorde min søster (Photomusen) og jeg opmærksomme på, at de to norske strikke-julekugler-dukker-påskeægs-guruer, Arne og Carlos, kom til Vejle, og da der kun var 100 pladser hos Garnheksen, bestilte vi med det samme.

I dag blev arrangementet så afviklet, og det var rigtigt hyggeligt. Det norske var dog lidt svært at forstå, men efterhånden vænnede jeg mig til at lytte til det. Til gengæld var de vildt underholdende at se og lytte til, så pyt med, at jeg ikke forstod det hele.
Efter foredraget med de to herlige mænd, og derefter var der autografskrivning og strikning.

Ej, men altså selvom man er over 30 år, kan man godt føle sig som en teenager - det gjorde jeg i øjeblikket, hvor det blev min tur til at få min påskebog signeret. De begyndte nemlig at snakke til mig :-)

Arne og Carlos skriver autografer

Mine to bøger
En af Arne og Carlos' dukker. De fortalte, at det tager dem en uge at lave en dukke, og de er endda hurtigstrikkere!

:-) :-) :-)

4 kommentarer:

 1. Det lyder da til at i har haft en super hyggelig eftermiddag :D De er nu super hyggelige - så dem i Godmorgen Danmark på et tidspunkt og de havde en rigtig god karisma og hold nu op hvor er de dygtige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er bare så dygtige! Hvis de kommer igen, skal jeg bestemt med!

   Slet
 2. Dejligt, at I havde en god oplevelse - ærgerligt, at jeg ikke kunne komme med. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var så ærgerligt, men så tager du bare med, når de en gang igen kommer på disse kanter - for det gør de naturligvis :-)

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.