tirsdag den 27. oktober 2015

Kreative Dage 2015I de sidste fire år har jeg været med til Kreative Dage i Fredericia, og derfor var det heller ingen undtagelse, at jeg skulle af sted igen i år, og også i år valgte vi at tage af sted to dage.

Jeg var så heldig, at jeg kunne tage en af mine dage fra den 6. ferieuge, hvilket betød, at jeg sammen med min søster kunne høre foredraget med Christel Seyfarth om fredagen.

Så efter at have startet dagen med at få lavet et stenslag i bilen og en tur hos tandlægen til det årlige tjek, satte søster og jeg kursen mod Messe C. Jeg havde tidligere på ugen været så heldig at vinde to fribilletter hos By CGundersen, og de kom i brug.

Vi nåede lige tids nok frem til at høre Kirsten Nybroe fortælle om, hvordan man kan designe sin egen sweater, og jeg fik taget lidt noter til det. Jeg har nemlig en kjole, som jeg gerne vil forsøge at strikke efter.

Derefter hørte vi endnu to foredrag.
Først Raz Spa, som jeg ikke kendte på forhånd, men hold da op, han var underholdende. Jeg skal i hvert fald afprøve nogle af hans opskrifter på hudplejeprodukter.Vi valgte at blive siddende, for kort tid derefter kom Chistel Seyfarth på scenen. En farvestrålende kvinde med en masse på hjertet omkring sine designs. Den kvinde kan fortælle!Søster Anita og jeg valgte efterfølgende at tage en tur rundt til standene, og jeg endte også med at støde ind i en af deltagerne i årets "Den Store Strikkedyst", der sendes på TV-Syd, men også kan ses på kanalens hjemmeside. Denne deltager er en tidligere kollega, og hvor var det hyggeligt at møde hende igen og få snakket lidt strik ;-)
Ellers fik jeg kun en hæklenål med hjem den første dag.

Lørdag havde vi en plan for, hvor vi skulle forbi igen og også en lille indkøbsliste ;-)
Det betød, at vi inden der var gået en time, måtte en tur ud til bilen og læsse over 40 nøgler garn  købt hos Rito  samt bla to bøger, som vi købte af Thomas Uhrskov. Jeg faldt for "Kun firkanter" skrevet af hans kone, Helle Schjønning.
Desuden fik jeg også købt produkter fra Urtegaarden, produkter, der skal bruges til at lave hudplejeprodukter efter Raz Spas opskrifter.

Årets indkøb - dog uden alt garnet

Vi afsluttede dagen med at gå forbi en blomsterbiks, hvor vi købte kaktusser.

Da vi forlod messecentret, sagde vi begge to, at nu var der et helt år til næste gang.
Det er altid en hyggeweekend, som jeg ser frem til hvert år.

6 kommentarer:

 1. Det lyder bare som den dejligste weekend:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også - søsterhygge og kreativitet i skøn forening <3

   Slet
 2. Ihh, det var da nogle spændende foredrag i nåede omkring :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, for søren, det var virkelig spændende!

   Slet
 3. Sikke et par skønne dage I har haft

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det havde vi. I fredags tænkte jeg, at det var helt ærgerligt, at jeg ikke skulle af sted i endnu en weekend ;-)

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.