lørdag den 31. oktober 2015

Kids Month: BørnestrikJeg har strikket og strikket, men desværre når jeg ikke færdig med de babybukser, som jeg lige nu har på pindene. De var ellers tiltænkt denne uges tema i "Kids Month", nemlig "Børnestrik".

Istedet bliver denne uges bidrag en gentagelse fra sidste år, nærmere bestemt februar, men alligevel er opslaget en smule aktuelt, idet den lille pige, der var modtageren, skal være storesøster om ikke så længe, og igen har forældrene valgt ikke at ville kende kønnet på forhånd.
Jeg tænker, at vesten - trods en lilla knap - vil kunne bruges til både en dreng og en lille pige.

Opskriften er fra bogen "Babystrik på pinde 3" skrevet af Lene Holme Samsøe, og garnet er Babysoft fra Mayflower - et rigtigt blødt og lækkert garn!
De små knapper købte jeg på Ebay, og jeg synes, at de komplimenterer den grønne farve på en god og frisk måde.Den lille hue er designet af Sandnes Garn og er fra hæftet "Mandarin Petit" nummer 1107 - et hæfte, hvis opskrifter jeg har brugt en del af.
Denne hue kommer jeg nok ikke til at strikke igen. Den virker ikke til at have så god en pasform. Der er djævlehuen stadig en favorit.


En stor tak til Lise med bloggen "Savværksvej" for et supergodt initiativ, som har været sjovt at være med til.

2 kommentarer:

  1. Sikke en sød vest. Og ret fin hue, til trods for den dårlige pasform :o) men det er nu engang vigtigst at den sidder godt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak, Liv - ja, det vigtigste er, at en hue sidder godt.

      Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.