søndag den 2. november 2014

Min første Westknit-KAL

I fredags gik Westknits 2014-KAL i gang, og jeg har valgt at hoppe med på den via Ravelry.

Jeg er fan af rigtig mange af Stephen Wests designs, som er overraskende, eksperimenterende og anderledes - elementer som jeg elsker, og som gør strik sjovt.

I KAL'en skal man strikke et sjal.
Med opskriften har jeg modtaget en beskrivelse af, hvordan man foretager sit farve- og garnvalg. Det med farverne har voldt mig problemer, for jeg vil allerhelst strikke af garn fra mit lager, og jeg har sat mig for at anvende sokkegarn.

Jeg har fundet de fire farver, og viser det sig, at de ikke rigtig passer sammen, må jeg pille op :-)


Da det er svært at gengive neon på billeder, virker den orange ikke rigtig som i virkeligheden, og den turkise er mere afdæmpet end på fotoet.

Den orange skal fungere som farve A, der er den farve, der ligesom er "kanten". De andre skal man forestille sig være i familie med hinanden.

Nu mangler  jeg bare at finde en pind 4, og så er jeg i gang.

4 kommentarer:

 1. Det bliver superfedt at følge med i! Jeg er først for nylig blevet glad for Stephen Wests designs. Jeg skal ligesom hele tiden abstrahere fra hans egen meget stærke tilstedeværelse på billederne. :D Men hans sjaler især er altså bare fantastiske!

  SvarSlet
 2. Årh, det ser godt ud! Jeg kom også til at melde mig til, men får vist ikke tid..... Glæder mig meget til at se mere!

  SvarSlet
 3. Jeg beundrer jer, som finder tid til at strikke så meget og lægge jer fast i at lave et projekt på tid. Vil glæde mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 4. Jeg har aldrig hørt om ham før, men så lige et færdigt tørklæde en en anden blog. Det så rigtig godt ud og selv bagsiden var pæn. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat :)

  SvarSlet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.