onsdag den 3. september 2014

Pimp din kinabog


Hvad sender man til en kvinde, der er godt kørende på de kreative udfoldelser?

En pimpet kinabog til at notere ideer, opskrifter osv. ned i.
I #trådoggarn-pennevenposten blev den anden af augusts pakker nemlig sådan en kinabog.
Opskriften fandt jeg i et lækkert, lækkert,lækkert magasin, "Simply häckeln" - Sommer-special.Omslaget er hæklet i 100% bomuldsgarn med dobbelttråd og på nål 4.
I stedet for et pompøst blomsterflor, som det i opskriften, valgte jeg kun at hækle tre store i tre forskellige farver og efterfølgende broderede jeg korssting "tilfældigt" spredt i et "bånd" på både for- og bagside.8 kommentarer:

 1. Sikke en god ide - den er da for skøn-:)

  SvarSlet
 2. Super god idé. Selvfølgelig kan man hækle et omslag til en kina-bog. Jeg havde bare slet ikke lige tænkt på den idé :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg heller ikke, før jeg så ideen i det blad. Der var endda opskrift på hele to af slagsen. Det er jo en ide, som giver uanede af dekorationsmuligheder.

   Slet
 3. Uh - den var smart! Superfedt alternativ til den syede version!! I lIke!!

  SvarSlet
  Svar
  1. ..og så er det, at jeg ville ønske, at jeg var mere ferm med en symaskine. Jeg har bare ikke tålmodigheden til at skulle klippe ud, tjekke trådretning, finde ud af det med mønsterdele - og evt. at skulle sprætte op ;-)

   Slet
 4. Hvor er det bare en god idé :) - den er blevet så flot - det kan jo ellers ikke rigtig sige om udseendet på en kinabog, selvom de kan være gode og praktiske - så er denne ihvertfald så meget kønnere og hyggelig nu - fint håndarbejde

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig mange tak, Vibber.
   De er nemlig gode - men meget ens ;-)

   Slet

Det er altid hyggeligt med kommentarer fra mine læsere, så smid gerne en.